Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Όψεις του Φανταστικού 2017

Όψεις του Φανταστικού 2017 – Αθήνα, 13 Μαΐου

Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ στην Αθήνα θα διοργανωθούν-το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 12.00 το μεσημέρι-στην Αθηναίων Πολιτεία-Ακάμαντος 1 και Απ. Παύλου 33, Θησείο.


Όλοι μαζί κάναμε τις Όψεις του Φανταστικού το ένα και μοναδικό μεγάλο Πανελλαδικό Φεστιβάλ για τη λογοτεχνία του φανταστικού και θα συνεχίσουμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, φέρνοντας παντού τους συγγραφείς και τα βιβλία μας και αγκαλιάζοντας τον κόσμο της κάθε πόλης.

Όλοι μαζί κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα!

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία των εκδόσεων που θα παρουσιασθούν και μια μεγάλη επιλογή από τα υπόλοιπα βιβλία μας. Επίσης, θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. 

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα! 
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname