Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

1η Γιορτή Παραμυθιού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές


Το χθεσινό πρωινό μας ήταν παραμυθένιο! Πώς να μην ήταν άλλωστε  αφού διαβήκαμε τις πόρτες του ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και εκεί μας υποδέχτηκαν νεράιδες, μάγισσες, ξωτικά, λάμιες, νάνοι, μέδουσες, δράκοι, φαντάσματα και στοιχειά.


Όλα αυτά, τα συναντήσαμε στη 1η Γιορτή Παραμυθιού των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε έναν υπέροχο χώρο ακούσαμε παραμύθια και μεταφερθήκαμε σε τόπους μακρινούς και παραμυθένιους.


Υπεύθυνες για την παραμυθένια γιορτή ήταν οι συγγραφείς Αναστασία Νεραΐδόνη και  Νένα Μπούρα.

Γνωρίσαμε το συγγραφέα Χάρη Λιανό και το παραμύθι του ‘ Η Σταχτομπούτα και ο Σπιρτούλης’Θαυμάσαμε την υπέροχη κούκλα της συγγραφέως Νεφέλης Κατσαρού, φτιαγμένη από την ίδια.

Ακούσαμε το παραμύθι της Κατερίνας Παπαδάκη μέσα από την αφήγηση της ηθοποιού Θεοδώρας Σιάρχου.Εξαιρετική ήταν η παρουσία της αφηγήτριας Αγνής Στρουμπούλη που μας μίλησε για τα λαϊκά παραμύθια ενώ  μας αφηγήθηκε  με τρόπο μαγικό ένα λαϊκό παραμύθι από την Ήπειρο και κατάφερε να μας ταξιδέψει σε χρόνους αλλοτινούς.Ακούσαμε παραμύθια από όλους τους συγγραφείς των Συμπαντικών Διαδρομών και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό το παραμυθένιο πρωινό που μας προσέφεραν με πολλή αγάπη.

Για τους Θεματοφύλακες ΒιβλίωνΑγγελική Παπαθανασίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname