Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

TONY PARSONS - Ο ΤΙΜΩΡΟΣ

Μια οικογένεια δολοφονημένη.Ένας ετοιμοθάνατος σίριαλ κίλερ.Ένα αγόρι αγνοούμενο....Σύνθετη πλοκή και τη λεπτοδουλεμένη πρόζα, θα κολλήσετε από την πρώτη σελίδα και θα νιώσετε πως κινδυνεύετε κι εσείς.

Ξημερώματα Πρωτοχρονιάς μια πλούσια οικογένεια πέφτει θύμα δολοφονίας μες στο σπίτι της σ’ έναν καγκελόφραχτο πολυτελή οικισμό. Ο μικρότερος γιος τους έχει εξαφανιστεί.Το όπλο του φόνου οδηγεί τον επιθεωρητή Μαξ Γουλφ σε έναν δολοφόνο που πριν από τριάντα χρόνια έγινε γνωστός ως ο Χασάπης.Όμως ο Χασάπης είναι πλέον μεγάλης ηλικίας και ετοιμοθάνατος.Μπορεί στ’ αλήθεια να ξαναμπήκε στο παιχνίδι;Το μόνο που γνωρίζει με σιγουριά ο Μαξ είναι ότι πρέπει να βρει το παιδί και να σταματήσει τον δολοφόνο πριν καταστρέψει άλλη μια αθώα οικογένεια ή πριν φτάσει στην πόρτα του…Ακόμα και οι πιο ευτυχισμένες οικογένειες έχουν σκοτεινά, διεστραμμένα μυστικά για τα οποία κάποιοι θα σκοτώσουν.Με τη γρήγορη, συγκλονιστική και στιβαρή γραφή του Parsons.

Για τον συγγραφέα:

Ο Βρετανός που έβαλε στοίχημα πως θα γίνει μπεστσελερίστας συγγραφέας και τα κατάφερε!

Ο Tony Parsons(1953) είναι γνωστός ως δημοσιογράφος μουσικών εντύπων (ΝΜΕ), ως τηλεοπτική περσόνα και ως συγγραφέας μιας σειράς βιβλίων που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι άνδρες.Man and Boy” , “One for myBaby”, “Man and Wife”, “Men from the Boys”, “My Favourite Wife”,“Catching the Sun”, “The FamilyWa,"StoriesWeCouldTell”

Με τον Σάκο του φόνου εγκαινίασε μια αστυνομική σειρά που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο και τον καθιέρωσε ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας. Μένει στο Λονδίνο με τη γυναίκα, την κόρη και τον σκύλο του, τον Σταν, που αποτέλεσε την έμπνευση για τον μυθιστορηματικό σκύλο του Μαξ Γουλφ, του επιθεωρητή που πρωταγωνιστεί στην αστυνομική τριλογία. Μετάφραση Αύγουστου Κορτώ, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ενώ το δεύτερο μέρος της τριλογίας τιτλοφορείται Τιμωρός. Το τρίτο έχει τίτλο The Hanging Club και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ελληνικά την άνοιξη του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname