Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Θεατρική παράσταση: "Η Ζεραλντιν και το ξωτικό της λίμνης”

Η θεατρική εταιρεία Ο2Ο παρουσιάζει την παράσταση “Η Ζεραλντιν και το ξωτικό της λίμνης” βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Εύας Πετροπούλου Λιανού.

Ένα όμορφο παραμύθι για μικρά παιδιά, με όχημα τη φαντασία μας οδηγεί στην ελεύθερη ζωή στη φύση, στην οικογενειακή αγάπη και στη δύναμη της φιλίας, μία δύναμη που ενώνει, αλλά κυρίως απομακρύνει το ρατσισμό και δημιουργεί σεβασμό για το διαφορετικό.

Με τη χρήση ζωντανής, πρωτότυπης μουσικής, εκτελεσμένης επί σκηνής από τους ηθοποιούς, τραγούδι, χορό και διαδραστικά παιχνίδια στήνεται μία παράσταση που προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών που δεν μένουν απλοί θεατές.

Η παράσταση θα παίζεται από τον Οκτώβριο του 2016 σε σχολεία και από Κυριακή 9 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:οο στο “The White Rabbit”, Σολωμού 12 & Στουρνάρη, Εξάρχεια (τηλ. κρατήσεων 210 33 004 23)

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθέσιμες ημερομηνίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@o2o.gr.

Μάθετε ακόμα περισσότερα για την Ζεραλντίν στη σελίδα

Eπίσημη Πρεμιέρα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 12:00 στο White Rabbit (Σολωμού 12 & Στουρνάρη, Εξάρχεια)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname