Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία "Σκοτεινό Παρελθόν. Φωτεινό Μέλλον;"

Η ιστορία Σκοτεινό παρελθόν.Φωτεινό μέλλον; που δημοσιεύεται στο Wattpad από τον Μιχάλη Γκιάτη, αποτελείται μέχρι τώρα από είκοσι μέρη. Έχει ξεπεράσει τα τέσσερις χιλιάδες διαβάσματα ενώ οι ψήφοι ολοένα και ανεβαίνουν. Όσοι διαβάζουν την ιστορία έχουν αγαπήσει τον τόσο παραστατικό και συνάμα ανατριχιαστικό τρόπο που έχει ο συγγραφέας για να διηγείται τα γεγονότα και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν. Για αυτό και οι Θεματοφύλακες Βιβλίων αφιερώνουν το σημερινό άρθρο στην ιστορία "Σκοτεινό Παρελθόν. Φωτεινό Μέλλον;"


ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν η Ηλέκτρα έχασε την μητέρα της ήταν μόλις επτά χρονών. Δέκα χρόνια αργότερα βρίσκει τον εαυτό της να μην μπορεί να ξεπεράσει αυτό που συνέβη. Ξεσπάει στον εαυτό της και αρνείται να δει οτιδήποτε αισιόδοξο στην ζωή της.

Ώσπου θα γνωρίσει τον Αλέξανδρο. Ένα νεαρό άνδρα όπου θα κάνει τα πάντα για να της αλλάξει την ψυχολογία. Και οι δυο όμως κρύβουν βαθιά μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια και θα επηρεάσουν τις ζωές εκείνων και των ανθρώπων τους για πάντα.


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τον Μιχάλη τον γνώρισα μέσω μιας ψήφου στο wattpad. Έτσι,έψαξα και εκείνον και ανακάλυψα αυτό το διαμάντι.

Είναι μια ιστορία που σε συγκινεί. Σε μαγεύει η περιγραφή του, καθώς με μοναδικό τρόπο σε βάζει να φανταστείς την σκηνή με κάθε λεπτομέρεια και το πιο σημαντικό, να νιώσεις ότι νιώθει η πρωταγωνίστρια της ιστορίας.

Σε μια γλώσσα απλή και κατανοητή, οι λέξεις του συνδέονται τόσο όμορφα, οι ιδέες του είναι καταπληκτικές και η φαντασία του απέραντη, κάτι που φαίνεται κυρίως στα συναισθήματα.

Είναι μια ιστορία που την προτείνω ανεπιφύλακτα, καθώς υπάρχουν όλα τα συναισθήματα μέσα και σε βάζει να σκεφτείς. Άλλο ένα διαμάντι της γραφής.


Κριτική: Μαριλένα Θάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname