Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία "Προστασία Μάρτυρα"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένα μίσος μεταξύ δύο αντρών, ενός που δεν λογαριάζει τίποτα κι ενός που έχει χάσει τα πάντα  εξαιτίας του, κι ένας ειδεχθής φόνος φέρνουν τον Χάρη και τη Βασιλική κοντά. Εκείνος έχει έναν σκοπό μόνο- να βάλει στη φυλακή τον άνθρωπο που του κατέστρεψε την ευτυχία του και ο μόνος τρόπος για να το κάνει, είναι με τη βοήθεια της Βασιλικής.

Εκείνη, θέλει να μείνει κρυμμένη στις σκιές και στην ανωνυμία για να ξεφύγει από το παρελθόν της. Ο έρωτας και η ζωή έχει άλλα σχεδία γι' αυτούς τους δύο όμως και σύντομα, μια απλή προστασία μάρτυρα εξελίσσεται σε ένα δυνατό πάθος κι έναν έρωτα που στο τέλος ξεπερνά κάθε εμπόδιο.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

Το Προστασία Μάρτυρα αποτελεί ένα δυνατό ανάγνωσμα, μια ιστορία έντονου έρωτα μεταξύ του αστυνομικού Χάρη και της Βασιλικής, της γυναίκας που ήταν μάρτυρας ενός φόνου, την οποία πρέπει να προστατέψει πάση θυσία. 

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που έχουν δυνατές προσωπικότητες, που δύσκολα κάνουν πίσω και που όσο κι αν πάνε κόντρα ο ένας στον άλλον, πάντα με κάποιον τρόπο καταλήγουν μαζί. 

Η ιστορία είναι γραμμένη με μαεστρία, τα συναισθήματα έντονα, τίποτα δεν σε αφήνει ασυγκίνητο όσο διαβάζεις και σίγουρα θα βρεθείτε πολλές φορές δακρυσμένοι από τη συγκίνηση, ή να κάθεστε στην άκρη της θέσης σας από την ένταση και έξαψη. Εγώ προσωπικά ρουφούσα κάθε κεφάλαιο που ανέβαζε η Ειρήνη ενώ κάθε φορά, μας άφηνε με το άγχος για το τι θα απογίνουν οι πρωταγωνιστές.  


Ανατροπές, φόβος, κυνηγητό και έντονο πάθος είναι μερικά από τα στοιχεία του Προστασία Μάρτυρα, τα οποία οι λάτρες του είδους θα αγαπήσετε και θα εκτιμήσετε δεόντως. Εγώ σίγουρα δεν έχω μετανιώσει που διάβασα αυτή την ιστορία. 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Δυάς Εκδοτική. Ως τότε, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το περιεχόμενο του εδώ: 


Τα κεφάλαια που έχουν μείνει αναρτημένα στο Wattpad είναι λιγοστά, αλλά ικανά να σας κρατήσουν σε αγωνία για την έκδοση του βιβλίου. 

Εμείς να ευχηθούμε στην Ειρήνη, να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της, και να έχει πάντα επιτυχίες κι έμπνευση! 


Κριτική: Νεκταρία Μαρκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname