Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Ένα βιβλιοπωλείο που μένει ανοιχτό όλη νύχτα


Μια απάντηση σε όσους θεωρούν ότι το διάβασμα έχει «πεθάνει» και ότι ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει εικόνες στο ιντερνετ, δίνει το βιβλιοπωλείο Eslite στην Ταϊβάν, όπου έχει γίνει ένας δημοφιλής και αγαπημένος προορισμός, τόσο για τους κατοίκους της πόλης, όσο και για τους τουρίστες στο Χονγκ Κονγκ.Το βιβλιοπωλείο, εκτός του ότι μένει ανοιχτό όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας, επιτρέπει στους επισκέπτες- πελάτες να κάθονται όση ώρα θέλουν και να διαβάζουν, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν κάτι.

Οι ώρες με τη μεγαλύτερη «κίνηση» για το βιβλιοπωλείο, είναι μεταξύ 10 τη νύχτα με 2 το πρωί, όπου νυχτοπούλια και βιβλιόφιλοι αράζουν σε καναπέδες και πατώματα και διαβάζουν.


Το βιβλιοπωλείο, εκτός από βιβλία, προσφέρει στους επισκέπτες και βραδιές μουσικής, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, προβολές ταινιών...είναι το αγαπημένο στέκι όσων αγαπούν τα βιβλία όχι μόνο στο Χονγκ Κονγκ, αλλά πολλοί ελπίζουν να υπάρξει κάτι τέτοιο και στην πόλη που ζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname