Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Suicide Squad : Γροθιά στο στομάχι.

Ένα νέο συγκλονιστικό Graphic Novel της DC Comics από τις Εκδόσεις Anubis,
 με πρωταγωνίστρια τη Χάρλεϊ Κουίν, που περίμεναν με ανυπομονησία
όλοι οι λάτρεις της ένατης τέχνης.
Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία!


Μη χάσετε :

Ποια είναι η Ομάδα Αυτοκτονίας; 


Υπερεγκληματίες που στρατολογήθηκαν από φυλακές και στάλθηκαν σε μυστικές αποστολές για να μειώσουν τις ποινές τους. Νανοβόμβες τοποθετήθηκαν στο λαιμό τους για να τους ελέγχουν. Όλοι είναι αναλώσιμοι. 

Κανείς τους δε θα κατηγορηθεί για ό,τι κάνουν. 

Και ο θάνατος κι η βία είναι κάτι το συνηθισμένο. Η πρώτη αποστολή της ομάδας θα φέρει τα έξι μέλη της -- Ντέντσοτ, Χάρλεϊ Κουίν, Ελ Ντιάμπλο, Βολτάικ, Μπλακ Σπάιντερ και Κινγκ Σαρκ -- αντιμέτωπα με μια ορδή εξήντα χιλιάδων ανθρώπων που έχουν μετατραπεί σε ζωντανά όπλα. Η Αμάντα Γουόλερ, που ίδρυσε την ομάδα, στέλνει τους δολοφόνους της από τη μία αποστολή στην άλλη, μέχρι που μια τεράστια απειλή εμφανίζεται και η Ομάδα Αυτοκτονίας είναι η μόνη που μπορεί να τη σταματήσει... αρκεί τα μέλη της να μην έχουν πρώτα σκοτώσει το ένα το άλλο.

Αλλά όταν η Χάρλεϊ Κουίν μαθαίνει πως ο αγαπημένος της Τζόκερ τραυματίστηκε σοβαρά, τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο για την Ομάδα Αυτοκτονίας. 

Η ΧΑΡΛΕΪ ΚΟΥΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 25/8 ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER!ε την επικείμενη ταινία στους κινηματογράφους στις 25 Αυγούστου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname