Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Η Βασίλισσα του Τέρλινγκ της Erika Johansen

Erika Johansen
Η Βασίλισσα του Τέρλινγκ

Οι Αγώνες Πείνας
συναντούν
Το παιχνίδι του Στέμματος

Με την έλευση των δέκατων ένατων γενεθλίων της, η πριγκίπισσα Κέλσι Ράιλι Γκλυν αξιώνει το κληρονομικό δικαίωμά της στον θρόνο του Τέρλινγκ.

Τρεις αιώνες νωρίτερα, οι πρόγονοι της Κέλσι είχαν σαλπάρει από έναν κόσμο στα όρια της αποσύνθεσης, για να χτίσουν έναν νέο, χωρίς σύγχρονες τεχνολογίες. Πλέον, εκείνη η πρώτη φεουδαρχική κοινότητα έχει διαιρεθεί σε τρία τρομοκρατημένα έθνη που πληρώνουν φόρο υποτέλειας και αίματος στο τέταρτο, το ισχυρό Μορτμέσνι.

Περικυκλωμένη από εχθρούς, μεταξύ των οποίων η καταχθόνια Κόκκινη Βασίλισσα του Μορτμέσνι, η νεαρή ηγέτιδα δεν έχει και πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Έχει όμως κάποια αλλόκοσμα όπλα, όπως το πανίσχυρο ζαφείρι του Τέρλινγκ, αλλά και συμμάχους που σπέρνουν τρόμο στο διάβα τους, όπως ο αμείλικτος φρουρός της Λάζαρος, ο επονομαζόμενος και Κεφαλοθραύστης, και ο μυστηριώδης, επικηρυγμένος Λυτρωτής. Καθώς επίκειται ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου, η αποστολή της Κέλσι να σώσει το βασίλειό της και να εκπληρώσει το πεπρωμένο της ξεκινά· ένα θαυμαστό ταξίδι ενηλικίωσης, μια δοκιμασία που θα την αναδείξει σε θρύλο – εάν καταφέρει να επιβιώσει.

«Το μεσαιωνικό fantasy σμίγει με τη δυστοπία του μέλλοντος στο best seller της Erika Johansen, ένα αμάλγαμα λογοτεχνικών ειδών. Μια εθιστική και απολαυστική περιπέτεια».
– USA Today

«H Johansen κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο με αυτή τη φιλόδοξη περιπέτεια φαντασίας, η οποία εκτυλίσσεται αρκετούς αιώνες μετά τη δική μας εποχή, ύστερα από την κατάρρευση του πολιτισμού και τη μαζική μετανάστευση σε μια νέα ήπειρο... Δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε από αυτό το βιβλίο».
— Publishers Weekly

«H Johansen πλάθει μια συναρπαστική ιστορία με άφθονη δράση και ενδιαφέροντες χαρακτήρες».

— New York Post

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΥ
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μάιος 2016
Συγγραφέας: Erika Johansen
Μετάφραση: Κασσιανή Μπουλούκου
Αριθμός σελίδων: 512
ISBN: 978-618-5194-08-6

Δελτίο Τύπου: Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname