Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία Ίντριγκες και Πάθη από την DespoinaChr

Η Δέσποινα είναι 18 ετών και διαβάζει, αλλά και γράφει από πολύ μικρή! Κατά διαστήματα τις έρχονται διάφορες ιδέες τις οποίες υλοποιεί δημιουργώντας και αναπτύσσοντας ολόκληρες ιστορίες. Έχει ήδη ολοκληρώσει την συγγραφή δύο βιβλίων και ενός διηγήματος και ελπίζει να καταφέρει κάποια στιγμή να εκδώσει κάποιο από τα έργα της!

Η Δέσποινα έχει λάβει μέρος και στα ελληνικά βραβεία Greek Wattys 2015. Η ιστορία της Ίντριγκες και Πάθη έχει ξεπεράσει τα 39.000 views και έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.300 ψήφους.


Περίληψη Ιστορίας

Για εκείνη ήταν μια απλή δημοπρασία. Το μόνο που έπρεπε να κάνει, ήταν να φορέσει ένα ακριβό φόρεμα και να χαθεί μέσα στο πλήθος των εύπορων γυναικών. Ο οίκος μόδας Ριντέλ θα αναδεικνυόταν ως ο καλύτερος οίκος μόδας της Νέας Υόρκης, αν εκείνη ακολουθούσε κατά γράμμα τις υποδείξεις του αφεντικού της.

"Θα χρησιμοποιήσεις ψεύτικη ταυτότητα και θα διεκδικήσεις τα καλύτερα κομμάτια του ανταγωνιστή." Μπορούσε να το κάνει. Θα μπορούσε να επιτύχει... αν δεν έπεφτε θύμα απαγωγής.

Η ζωή της Νοέλια Σαβιόνε αλλάζει ριζικά, όταν γίνεται "παιχνίδι" στα χέρια ενός σκληρού άντρα, που την κατηγορεί για κλοπή. Εγκλωβισμένη σε ένα άγνωστο μέρος, θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητα της. Θα καταφέρει άραγε να ξεσκεπάσει εκείνους που κρύβονται πίσω από όλες τις δολοπλοκίες και να πάρει πίσω τη ζωή της; Ή μήπως ο έρωτας θα την κάνει να αποδεχθεί τη μοίρα της;

Όταν όλη σου η ζωή μετατρέπεται σε ένα τεράστιο ψέμα, εσύ θα πρέπει να ανακαλύψεις την αλήθεια. 

Έρωτας...Ίντριγκες και...Πάθη...


Προσωπική Άποψη

Η συγκεκριμένη ιστορία μου αρέσει πάρα πολύ! Συμβαίνει όμως κάτι το ανεξήγητο... ενώ μου αρέσει δεν μπορώ να διατυπώσω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου για την συγκεκριμένη ιστορία. Έτσι αυτά που θα πω δεν είναι πολλά! Είναι λίγα και καλά.

Είναι μια υπέροχη ιστορία. Δεν βρίσκεις αρκετές ιστορίες μυστηρίου στο wattpad και δεν έχω ξαναδιαβάσει κάποια παρόμοια ιστορία. Μέσα από μια απαγωγή γεννιέται ένας έρωτας και αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης! Βλέπεις τι κάνουν οι πρωταγωνιστές... πως συμπεριφέρεται ο ένας στον άλλο και πως δημιουργείτε όλος ο ρομαντισμός τα νεύρα και η ζήλια μεταξύ τους!!


Αν και εσείς θέλετε να διαβάσετε την ιστορία της Δέσποινας Ίντριγκες και Πάθη μπορείτε να μπείτε εδώ ενώ με την Δέσποινα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο προφίλ της στο wattpad εδώ.

Κριτική: Διονυσία Κουτ
Επιμέλεια Άρθρου: Χριστίνα Μιχελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname