Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες εκδόσεις Λιβάνη

Ο εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη, μας κρατάει αυτό το καλοκαίρι συντροφιά, με νέες κυκλοφορίες που θα μας συναρπάσουν και θα μας ταξιδέψουν. Είστε έτοιμοι να τις γνωρίσετε;


Το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς Μπελαντόνα έρχεται να μας συναρπάσει. Στο βιβλίο Προφητεία, της Άντρια Κρέμερ, η Κάλα προσπαθεί να αγωνιστεί για να σώσει αυτούς που αγαπά, αλλά και να αποδείξει στην φυλή της ότι της αξίζει ο ρόλος του αρχηγού. Το τελευταίο βιβλίο της σειράς θα σας καθηλώσει όπως και τα δύο προηγούμενα!

Η Κόρη των Καλαβρύτων, το βιβλίο του συγγραφέα Θανάση Φροντιστή, είναι ένα πολυτάραχο, εν μέρει βιωματικό, θεατρικό έργο, που βασίζεται, στο ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, που έγινε το Δεκέμβρη του 1943, από τους Γερμανούς. Ο Θανάσης Φροντιστής μέσα από το έργο του εκθέτει την βαρβαρότητα, την σκληρότητα και την απανθρωπιά των Γερμανικών Στρατευμάτων, αναδεικνύοντας έτσι και την ανθρώπινη φύση που ταυτίζεται με αυτό το αποτρόπαιο γεγονός.

Η Τέσα δεν θα είναι ποτέ πια ίδια μετά την γνωριμία της με τον σκληρό Χάρντιν. Τα πάντα στην ζωή της διαλύονται, καταρρέουν και ο μόνος άνθρωπος στον οποίο πίστευε ότι μπορούσε να βασιστεί, την σαμποτάρει. Το τρίτο μέρος της ιστορίας που συγκέντρωσε πάνω από ένα δισεκατομμύρια αναγνώστες σε όλον τον κόσμο έρχεται στις εκδόσεις Λιβάνη. After: Μετά την πτώση, από την Anna Todd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname