Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του Σπύρου Πετρουλάκη στην Λάρισσα

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στον χώρο του «Γαλλικού Ινστιτούτου» στην Λάρισα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Παναγιά της Φωτιάς» του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 


Θα ξεκινήσω με το πάνελ, το οποίο ήταν εξαιρετικό. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος κα Νίκη Καραίσκου. Τον λόγο πήραν ο αναγνώστης Γιάννης Ζαραμπούκας, ο οποίος μας έμαθε τα μυστικά ενός επιτυχημένου μυθιστορήματος, καθώς και η συγγραφέας-ποιήτρια κα Αγγελική Δαφτσίδου, η οποία  με την ομιλία και την ανάλυση του βιβλίου μας έδωσε μια μικρή γεύση για την εξαιρετική πένα του συγγραφέα. Η κα Κατερίνα Μπέκου μας μάγεψε με την ανάγνωση των αποσπασμάτων του βιβλίου σε συνεργασία με τον ίδιο τον συγγραφέα. Tη βραδιά έντυσαν μουσικά ο Χρήστος Γκόρτσος όσο και η Νάνσυ Λυτρίδου. Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης μας μάγεψε τόσο με τα ταλέντα του στην γραφή όσο και στην μουσική όπου συμμετείχε τραγουδώντας με τον κόσμο. Μια παρουσίαση διαφορετική, μέσα σε ένα κλίμα φιλικό και με τη ζεστασιά του κόσμου που μας τίμησε με την παρουσία του, αλλά και των ομότεχνων Λαρισαίων συγγραφέων, έκαναν τη βραδιά μοναδική. Οι ρακές έρεαν άφθονες, κέρασμα του συγγραφέα, και το κέφι έμεινε αμείωτο. Δεν συμμετείχα απλά σε μία παρουσίαση, αλλά σε μια γιορτή, που θα την θυμάμαι για πολύ καιρό. 

video

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κα Έρη Μπαρούτα και το βιβλιοπωλείο ‘Γραμμή,’ που έδωσαν την ευκαιρία, τόσο σε εμένα- όσο και στους "Θεματοφύλακες βιβλίων", να συμμετέχουμε σε μια τόσο όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση. Σας ευχαριστώ όλους που παρευρεθήκατε, από καρδιάς!!

Ένα ξεχωριστό απόγευμα, μία ξεχωριστή βραδιά η οποία κύλισε με καλό βιβλίο, τραγούδι και ρακές. Μία βραδιά με φίλους και ωραίους ανθρώπους!

Σύνταξη Άρθρου: Νεκταρία Πουλτσίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname