Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Κέδρος

Οι Εκδόσεις Κέδρος είναι και πάλι κοντά μας, για όλους εμάς που θέλουμε κάτι να διαβάσουμε αυτό το καλοκαίρι, με νέες κυκλοφορίες που κόβουν την ανάσα και καθηλώνουν κάθε αναγνώστη. Διαβάστε τον κατάλογο μας και επιλέξτε και εσείς πιο θα πάρετε μαζί σας, αυτές τις διακοπές.
Στο νέο μυθιστόρημα της Δάφνης Καλογεροπούλου, με τίτλο Μαγδαληνές Χωρίς Υπέρμαχο, μεταφερόμαστε στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θήβας. Ένα ανατρεπτικό μυθιστόρημα που διεισδύει στις ζωές των κρατουμένων, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες τους και τον κοινωνικό ρατσισμό που μάχονται μέρα με την μέρα.


Ο Philip Kerr επιστρέφει με άλλο ένα συνταρακτικό, αστυνομικό μυθιστόρημα. Στο βιβλίο Ξαφνικός Θάνατος, ο Σκοτ Μάνσον, ο ήρωας της νέας σειράς μυθιστορημάτων, από βοηθός προπονητή, μετατρέπετε σε ντετέκτιβ. Θα κληθεί να εξιχνιάσει την δολοφονία του προπονητή της Λόντον Σίτι. Θα καταφέρει να βρει τον δολοφόνο;

Ένα Ολόγραμμα για το Βασιλιά, είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου, του συγγραφέα Dave Eggers. Ο συγγραφέας μας ταξιδεύει στον μακρινή Σαουδική Αραβία όπου εκεί ο ήρωας του Άλαν Κλέι, προσπαθεί να υπογράψει συμβόλαιο με τον πρίγκιπα Άμπντουλάχ για την συμμετοχή του σε ένα από τα πιο μεγάλα σχέδια οικονομικά σχέδια, μέχρι σήμερα.

Αν αναζητάτε ένα βιβλίο που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, και που να σας προκαλεί ποικίλα ερωτήματα, αλλά και ασυνήθιστα συναισθήματα, η νέα ποιητική συλλογή, του Άγη Μπράτσου, Αναπάντητες, είναι αυτό που γυρεύετε.

Ο Stephen Trombley στο βιβλίο, Σύντομη ιστορία της Δυτικής σκέψης, αναλύει τη ζωή και το έργο των σπουδαιότερων διανοητών. Η αφήγηση ξεκινάει από τους φιλοσόφους της Κλασικής Αρχαιότητας και καταλήγει στους σύγχρονους στοχαστές. Ένα ταξίδι στην ιστορία αλλά και την φιλοσοφική σκέψη.Στο νέο της βιβλίο Θάλαμος (20)14, η Βάνα Λυδάκη μας ξεναγεί στον θάλαμο 14 και σε ανθρώπους που πόνεσαν, έκλαψαν, αδικήθηκαν, ερωτεύτηκαν, λυτρώθηκαν, κάτω από την απειλή της επάρατης νόσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname