Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Ατζέντα Εκδηλώσεων Εκδόσεις Παπαδόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 04 Ιουνίου 2016


Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης αίθουσα Κοβεντάρειο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Πάρις Κουκουλόπουλος, Πάσχος Μανδραβέλης, Φίλιππος Σαχινίδης. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Πλιάτσιος. 

Η παρουσίαση του βιβλίου ''Game Over – Η αλήθεια για την κρίση'' θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 04 Ιουνίου 2016, στις 19:00, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης αίθουσα Κοβεντάρειο.Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου & η Ίρις Σαμαρτζή στο Φεστιβάλ Τέχνης Νάξου 20016 Εργαστήριο Παιδικής Τέχνης .

Ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου και η εικονογράφος Ίρις Σαμαρτζή ετοιμάζουν την πρώτης τους πειρατική απόβαση στο νησί για να μας παρουσιάσουν με λόγια, εικόνες και παιχνίδι τις περιπέτειες των καλών και των κακών πειρατών τους και να μας πάρουν μαζί τους στα ταξίδια τους με τον Ιούλιο Βερν! 

Η παρουσίαση το θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 04 Ιουνίου 2016, στις 19:00, στο Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης Φιλίππας Φλώρακα (τηλ. 2285025114). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname