Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Τα «Βιβλιόσπιτα», οι ελεύθερες βιβλιοθήκες στο Κρανίδι και το Πορτοχέλι

Στα πλαίσια προώθησης της φιλαναγνωσίας και σε μια συνεχή προσπάθεια διακίνησης του βιβλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό για τη συνεχή λειτουργία δύο ελεύθερων βιβλιοθηκών που υπάρχουν στο Δήμο από τον Ιούλιο του 2013.


Πρόκειται για δύο υπαίθριες βιβλιοθήκες ή «Βιβλιόσπιτα», που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους να δανειστούν ένα βιβλίο ελεύθερα, ανώνυμα και χωρίς περιορισμούς. Η μοναδική δέσμευση είναι να επιστραφεί το βιβλίο , στην περίπτωση που δε μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο βιβλίο.

Προσκαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Ερμιονίδας να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την πρωτοβουλία της Βιβλιοθήκης και αν μπορούν να το διατηρούν πάντα γεμάτο. Η βιβλιοθηκονόμος Δήμητρα Αξαρλή σε συνεργασία με το Δήμο και εθελοντές αναγνώστες, ανανεώνουν το περιεχόμενο της μικρής ελεύθερης βιβλιοθήκης και φροντίζουν για τη συντήρηση του.

Το 1ο Βιβλιόσπιτο βρίσκεται στη Πάνω Πλατεία Κρανιδίου και το 2ο λειτουργεί στο ΠόρτοΧέλι (σχεδόν απέναντι από την παλαιά κοινότητα). Πληροφορίες στο 27540-23461.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname