Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Παρουσίαση βιβλίου "Ο κρυφός πυρήνας των εθνικών ταξιαρχίων" του Δημήτρη Μαμαλούκα

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Δημήτρη Μαμαλούκα "Ο ΚΡΥΦΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ" την Τρίτη, 24 Μαΐου, στις 8:30 μ.μ. στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα) 

Θα μιλήσουν οι: Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας, πρώην βουλευτής & Νίκος Κουρμουλής, δημοσιογράφος.

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αυγουστίνος Ρεμούνδος. 

Ο Δημήτρης Μαμαλούκας γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα όπου και κατοικεί. Έχει γράψει τα αστυνομικά μυθιστορήματα Ο Μεγάλος Θάνατος του Βοτανικού, Η απαγωγή του εκδότη, Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα (υποψήφιο για το Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ - ΕΡΤ 2007), Η μοναξιά της ασφάλτου, καθώς και τα μυθιστορήματα Κοπέλα που σε λένε Φίνι (μεταφράστηκε στα τουρκικά) και Κράτα μου το χέρι. 

Το πρώτο του βιβλίο, Όσο υπάρχει αλκοόλ υπάρχει ελπίδα, μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη ενώ διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε πολλές ανθολογίες. Έχει γράψει επίσης το τετράτομο έργο παιδικής λογοτεχνίας Κρις Πινόκιο – Νοεμί Αστράκη, Τα Παιδιά του Χρόνου. Ο κρυφός πυρήνας των Ερυθρών Ταξιαρχιών είναι το πέμπτο του αστυνομικό μυθιστόρημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname