Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

«Μαγική Έλξη» της Εμμανουέλας Βεντούρη.

 Η Εμμανουέλα Βεντούρη ή αλλιώς Emma_OBrien1990 είναι 25 ετών και όπως μας λέει και η ίδια ασχολείται καιρό με την συγγραφή. Της αρέσει η μουσική και τρελαίνεται να βλέπει ταινίες και ξένες σειρές γιατί μέσα από αυτές ζει σε άλλους κόσμους, αφού εκεί όλα είναι πιο όμορφα. 


Λατρεύει το γράψιμο και το να περνάει χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάει. Έχει ολοκληρώσει ήδη μια ιστορία ενώ παράλληλα γράφει άλλες τρεις. 

Η ιστορία της Μαγική Έλξη έχει συγκεντρώσει πάνω από 10,000 αναγνώσματα ενώ οι ψήφοι έχουν ξεπεράσει τους 1.100. Ας γνωρίσουμε και εμείς τον κόσμο της Μαγικής Έλξης.


Υπόθεση

"...Δε μπορώ να κάνω αλλιώς, τον αγαπάω..." 

Η Έμμα μια νεαρή μάγισσα πολύ έμπειρη για την ηλικία της προσπαθεί  να  τα βγάλει πέρα με το σχολείο και με την κρυφή ζωή της αλλά καμιά φορά δε τα  καταφέρνει. Ευτυχώς έχει κοντά της τη φίλη της Μία που ξέρει τα  πάντα για εκείνη και αποτελεί σημαντικό στήριγμα . Όμως τι θα γίνει αν ο έρωτας μπει στη ζωή της; Τι θα  γίνει όταν η Έμμα ερωτευτεί τον Ντύλαν; Έναν εκπληκτικό παίκτη στο  ποδόσφαιρο και πολύ όμορφο με υπέροχα σμαραγδένια καστανά ανοιχτά μάτια; Θα μπορέσει να τον κάνει να την προσέξει ή θα τα παρατήσει μόνο και μόνο γιατί είναι μάγισσα και δε θέλει να ρισκάρει τη ζωή του; Ο Ντίλαν όταν μάθει ότι είναι μάγισσα πως θα αντιδράσει; Πως θα δεχτεί το γεγονός ότι η ζωή της είναι τόσο μοναδικά περίεργη;


Λίγα Λόγια Από Εμένα

Η Εμμανουέλα μας παρουσιάζει την Έμμα, μια νεαρή μάγισσα που είναι ερωτευμένη εδώ και καιρό με ένα αγόρι, τον Ντύλαν. Η ιστορία ξετυλίγεται γύρω από το love story των πρωταγωνιστών, με αρκετά σκαμπανεβάσματα και απρόοπτα γεγονότα στην ζωή τους.

Την τελείωσα μέσα σε δύο ημέρες λόγο της ευανάγνωστης και της απλής γραφής της συγγραφέως. Μου άρεσαν οι συνεχείς ανατροπές και τα καινούργια πρόσωπα που έμπαιναν ολοένα στην εξέλιξη της. Κυριολεκτικά δεν σε άφηναν να πάρεις ανάσα!

Βέβαια εγώ προσωπικά θα ήθελα η Έμμα να καταλήξει με κάποιον άλλον εκτός του Ντύλαν. Αγόρι μου δεν παρατάς τον έρωτα της ζωής σου μετά από οχτώ χιλιάδες δυσκολίες :P

Η Εμμανουέλα έχει ως πρότυπο για τους χαρακτήρες της εκείνους από το Teen Wolf που είναι το άλλο ωραίο της υπόθεσης.

Είναι μια καλή και ενδιαφέρουσα ιστορία, ανάλαφρη χωρίς πολλές φιοριτούρες και πομπώδεις εκφράσεις που καταντούν κουραστικές. Για αυτό όσοι δεν την έχετε διαβάσει ακόμα τρέξτε! Έχει και δεύτερο μέρος!


  • Την Εμμανουέλα μπορείτε να την βρείτε εδώ
  • Για να διαβάσετε την ιστορία Μαγική Έλξη μπείτε εδώ

Επιμέλεια και σύνταξη: Χριστίνα Μιχελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname