Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ : Γιώργος ΠανταζώναςΟ Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Γιώργου Πανταζώνα με τίτλο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ
 την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 20.00,στο POLIS ART CAFÉ (Πεσμαζόγλου 5,  Αίθριο Στοάς Βιβλίου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.

Ναταλί Παναγοπούλου,
Marketing & Development Manager του PANSiK Fashion School,

Μαρία Πανταζώνα-Γιούργα,
Εκπαιδευτικός, πρώην Διευθύντρια στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού.


Pantazonas Yorgos
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ
 Ετος 'Εκδοσης: 2016
Σειρά: Ποικίλα Θέματα
Σελίδες: 48

Το Φανταστικά είναι ένα εγχειρίδιο πνευματικής ανησυχίας, που φιλοδοξεί να εγκατασταθεί στον καθημερινό τρόπο ζωής του αναγνώστη και όχι απλά στη βιβλιοθήκη του.

Μέσα από την απλότητα που το διαμορφώνει εξωτερικά και την ιδιαίτερη στοίχιση του εσωτερικά, το βιβλίο ευελπιστεί να μη προβληματίσει τα αναγνωστικά μάτια κατά την ανάγνωση, αλλά τη σύνθεση των σκέψεων του γύρω από θέματα πνευματικού χαρακτήρα.

Απαλλαγμένο από κάθε ίχνος κριτικής πρόθεσης, τα κείμενα του περικλείουν μια πρόθεση επανεξέτασης και επαναπροσδιορισμού, γύρω από 20 επιλεγμένα στοιχεία ζύμωσης αντιλήψεων, που επηρεάζουν κατά πολύ την προσωπική κοσμοθεωρία του καθενός μας.

Ευελπιστώντας στο να δημιουργηθεί μια περισσότερο “ενεργή” σχέση με όσους αναγνωρίσουν στο περιεχόμενο του κάτι που τους αφορά, έχει δημιουργηθεί το site fantastika.gr που ως όραμα του έχει την ανάδειξη μιας κουλτούρας, όπου η πνευματικότητα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν είναι πλέον διαχωρισμένα, αλλά αλληλένδετα.

Καλώς ορίσατε σε μια φανταστική εκδοχή του εαυτού σας…την καλύτερη.

Δελτίο Τύπου: Λιβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname