Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

BATMAN EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΘΑΜ


 BATMAN

EΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΘΑΜ

H ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Μετά τα συνταρακτικά γεγονότα της «Σκοτεινής Παγίδας», του πρώτου graphic novel της φοβερής ιστορίας, μία μεγάλη αλήθεια βγαίνει στο φως. Η μυστικήοργάνωση, η Αυλή των Γλαυκών εξουσίαζε το Γκόθαμ από τις σκιές για πάνω από έναν αιώνα.

Μέχρι που αντιμετώπισε τον Μπάτμαν...


Ο προστάτης του Γκόθαμ κατάφερε να γλιτώσει από τα νύχια της Αυλής με το μυαλό και το σώμα του μετά βίας άθικτα. Ο σκοτεινός Ιππότης κέρδισε τις μάχες με τους επικίνδυνους αντιπάλους του, αλλά όχι και τον πόλεμο.

 Ο Μπάτμαν είναι ο πρώτος στόχος της Αυλής.Τώρα έχει βάλει στο στόχαστρό της κάτι πιο

σημαντικό: το Γκόθαμ.

Η Αυλή θα απειλήσει ό,τι πιο σημαντικό διαθέτει ο Μπάτμαν: την πραγματική του

Το σπίτι του. Τη Σπηλιά. Τις ίδιες του τις πεποιθήσεις. Οι αμείλικτοι στρατιώτες της Αυλής, τα Νύχια, τον κυνηγούν κι ο Μπάτμαν και οι σύμμαχοί του θα πρέπει να πολεμήσουν για την επιβίωσή τους απέναντι στους πιο επικίνδυνους θηρευτές που έχουν συναντήσει ποτέ!

 Ένα μοναδικό graphic novel που θα αναζητήσει κάθε λάτρης του Σκοτεινού Ιππότη και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή του.Κεντρική Διάθεση – Βιβλιοπωλείο: Σολωμού 39, τηλ.: 2169001092, 2103801487, fax: 2103841095,
  e-mail: anubis@compupress.gr


Πηγή: Δελτίο Τύπου Εκδόσεις Αnubis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname