Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Εκδόσεις Λιβάνη, Πρόγραμμα Εκδηλώσεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το «Σπίτι της Κύπρου» και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας προσκαλούν σε λογοτεχνική βραδιά για την παρουσίαση του μυθιστορήματος της Μαρίας Περατικού-Κοκαράκη 'Τα Χρόνια με τα Κυκλάμινα' (1ο μέρος) που θα πραγματοποιηθεί στο «Σπίτι της Κύπρου», Ξενοφώντος 2Α, 1ος όροφος, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, στις 7:00 μ.μ.


Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΕΠΟΚ κ. Ηρακλής Ζαχαριάδης και ο Δήμαρχος του Κατεχόμενου Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κα Χαρά Μπακονικόλα, Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Κρατικός Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης (Παρίσι 4), ο κ. Λαοκράτης Βάσης, Φιλόλογος - Συγγραφέας, και ο κ. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, Ομότιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Ηθοποιός Χρίστος Κοκαράκης.

Τη βραδιά θα διανθίσουν μουσικά τρεις μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο Αχαρνών, η Θεοδώρα Παυλή (τραγούδι), η Αλέξια Πανοπούλου και ο Αθανάσιος Πανούσης (κιθάρες).

Ευχαριστίες θα απευθύνει η συγγραφέας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Άννα Παραγυιού, Μαθηματικός, Επιστημονική Σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 

Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και η επιτροπή έκδοσης του τόμου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ. ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ, Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ – Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ – Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην παρουσίασή του την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, στις 19.00, στην Αίθουσα Λόγου, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.: Θεόδωρος Δαμιανός, π. Υπουργός - Βουλευτής, Δημήτρης Κρεμαστινός, Αντιπρόεδρος της Βουλής, π. Υπουργός, Νίκος Κωνσταντόπουλος, π. Πρόεδρος Συνασπισμού, π. Υπουργός - Βουλευτής, και Γιώργος Πρασιανάκης, Δικηγόρος, π. Βουλευτής.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Δρ. Αριστείδης (Άρης) Δ. Πάνος.

Τρίτη 01 Μαρτίου 2016 


Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στην ομιλία του καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χαρη Π. Παμπούκη με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου του με τίτλο: ΠΕΡΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 19.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Στην εκδήλωση θα παραστεί η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.


Πηγή :Δελτίο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname