Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Christmas…for all styles!

Οικολογικό δέντρο για “βιβλιοφάγους”
Η βιβλιοθήκη Gleeson στο San Francisco δημιούργησε πέρυσι το Χριστουγεννιάτικo δέντρο της από βιβλία, τα οποία φυσικά τα επέστρεψαν λίγο αργότερα στα ράφια!
Και μία ακόμα παραλλαγή του προηγούμενου από το howaboutorange.blogspot.com

Και φυσικά αν και εσείς επιθυμείτε μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι αντίστοιχο. Πολύ πρωτότυπο και πολύ εφευρετικό, ειδικά αν τον επόμενο μήνα σκέφτεστε να μετακομίσετε ή αν βαριέστε να συγυρίσετε τα περιοδικά στη βιβλιοθήκη!

Crafts’ Lovers  Christmas tree.


Το βρήκα πολύ γλυκό και χαριτωμένο και αν και εσείς έχετε διάθεση για χειροτεχνία τα βράδια, επισκεφθείτε το Bloesem Kids που πάντα μοιράζεται μερικές ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες. Φυσικά θα μπορύσαν και τα παιδιά να συνεισφέρουν ή ακόμα και να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό δέντρο.

Minimal & mystic Christmas Tree


To είδα, μου τράβηξε την προσοχή γιατί είναι πολύ πολύ διαφορετικό, απλό και ουσιώδες. Φαντάζομαι πως με καλές οδηγίες σε έναν φίλο ξυλουργό θα μπορούσατε να το φτιάξετε.

Little Christmas Tree


Αν είσαστε λάτρεις των μικρών πραγμάτων αλλά κάνετε κέφι και τις χειροτεχνίες αυτό είναι το τέλειο για εσάς Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Πρόταση της πολύ γλυκιάς Sarah και του small object. Ακολουθήστε εδώ τις οδηγίες και σας εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρετε. Θα το προσπαθήσω άλλωστε και εγώ.

Σας εύχομαι καλή διασκέδαση και καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname