Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Τα βιβλία «ταξιδεύουν» με το μετρό – Σε λειτουργία η πρώτη Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στον σταθμό Αγ.Δημήτριος

Το βιβλίο συντροφεύει τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς στις καθημερινές τους μετακινήσεις και η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη αυτή σχέση των επιβατών με την ανάγνωση, τους παρακινεί να ανταλλάξουν τα βιβλία τους.


Σημείο συνάντησης, ο σταθμός του μετρό «Άγιος Δημήτριος-Αλ. Παναγούλης», στο επίπεδο επικύρωσης εισιτηρίων, όπου ξεκίνησε η λειτουργία της πρώτης ανταλλακτικής βιβλιοθήκης στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.


Έτσι λοιπόν η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αγίου Δημητρίου δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να μοιραστούν τα παλιά τους βιβλία και να ανακαλύψουν νέα.

Ο επιβάτης αφήνει ένα βιβλίο και παίρνει ένα άλλο δωρεάν. Η συλλογή της βιβλιοθήκης, θα ανανεώνεται καθημερινά και το απόθεμά της θα βασίζεται στην ανταπόκριση των επισκεπτών της.


 Η ανταλλακτική βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας του σταθμού του μετρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname