Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

Φωτορεπορτάζ : Η Παναγία των Δελφινιών !

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου  στις 19.00 έγινε παρουσίαση  της νέας συγγραφικής δουλειάς της Θάλειας Κουνούνη με τίτλο" Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ" ,στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.


Για την πλοκή του  βιβλίου προλόγισε η Νεκταρία Πουλτσίδη, διαχειρίστρια της Λογοτεχνικής Ομάδας  «Θεματοφύλακες Βιβλίων».

Αποσπάσματα διάβασε η Ερμιόνη Παπαδούλη, εθελόντρια στον εκπαιδευτικό φορέα «Πολίτες Εν Γνώσει».

Φιλική συμμετοχή – τραγούδι: Ηλιάνα Κονταξή, τελειόφοιτος Τμήματος Λαϊκής και  Παραδοσιακής Μουσικής

Μετά την παρουσίαση του συγγραφικού έργου ακολούθησαν ερωτήσεις από τους προσκεκλημένους προς την αγαπημένη συγγραφέα.Από το πως προέκυψε ο τίτλος του βιβλίου , σε πόσο καιρό ολοκληρώθηκε η δουλειά της, αν υπήρχε κάτι που δυσκόλεψε το έργο της , και φυσικά την πηγή της έμπνευσής της ...κλπ . Αγαπημένοι μας αναγνώστες,στο μέλλον θα σας παρουσιάσουμε την συνέντευξή της .

Tην παρουσίαση του βιβλίου  διοργάνωσαν :Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Βιβλιοπωλείο «Άνεμος» η Λογοτεχνική Ομάδα «Θεματοφύλακες Βιβλίων» και οι Εκδόσεις Λιβάνη . Ο Εκπαιδευτικός φορέας που συμμετείχε στην εκδήλωση  ήταν οι «Πολίτες Εν Γνώσει»."Η Παναγία των Δελφινιών"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 

 Επιμέλεια Άρθρου :Βασιλική Μπούζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname