Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

"Κι όμως επέζησα" Λιλή Χελιώτη.

Συνεχίζουμε με επόμενη πρόταση κι αυτή την φορά ταξιδεύουμε στον φανταστικό κόσμο της αγαπημένης συγγραφέως Λιλή Χελιώτη . Φυσικά αναφερόμαστε στην πρώτη της συγγραφική δουλεία με τίτλο“Κι όμως επέζησα .”
Δεν κρύβουμε πως διαβάζοντας το οπισθόφυλλο,η περιέργεια μας φούντωσε καθώς ένα πέπλο μυστηρίου απλώθηκε σαν ομίχλη πάνω από τις λέξεις .. Τι έγινε άραγε κι ποια ήταν η ιστορία της μικρής Λίνας. Κάτι που αξίζει να ανακαλύψουμε.

"Κι όμως επέζησα" της Λιλή Χελιώτη

Πληροφορίες :


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές 
 universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
Σελίδες: 309
Κατηγορία: Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα 

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:
 

Η Λίνα ήταν μικρή ακόμα, με την αθωότητα να λάμπει στο πρόσωπό της, όταν προσπαθούσε να γεμίσει την καρδιά της με αγάπη για όλους. Κατάλαβε άραγε πως κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να την αλλάξουν; Έμαθε να τους μισεί; Θέλησε να τους βλάψει; Προσπάθησε να τους εκδικηθεί; Ο πόνος που της προκάλεσαν κατάφερε τελικά να την αλλάξει;


Μπορεί να στέκεται δίπλα σου αυτή τη στιγμή, να κοιταχτείτε και να μην ανταλλάξετε ούτε μια κουβέντα. Όμως θέλει να σου πει την ιστορία της. Πιθανώς να μην τολμήσει να σου μιλήσει, αλλά νιώθει την ανάγκη να την μοιραστείτε και ίσως κάποτε να μοιραστείς κι εσύ τη δική σου ιστορία μαζί της...Η σελίδα του βιβλίου στο facebook:
 Και μην ξεχνάτε :
Σας περιμένουμε όλους στις "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ" , το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα για τους λάτρεις της φανταστικής λογοτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12- 13 Δεκέμβρη και περιοχή Αθήνα (Βullet 'Cafe Club' Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11) με Είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ !


Συντονισμός Άρθρου: Βασιλική Μπούζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname