Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ : Έρωτας ως την άκρη του κόσμου .


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ 
Οι "Θεματοφύλακες βιβλίων" και οι Εκδόσεις "Ωκεανίδα" κληρώνουν ένα αντίτυπο του βιβλίου ''Έρωτας ως την άκρη του κόσμου'' της συγγραφέα Φιόνα Μάκιντος 


Όροι συμμετοχής
1)Like στην σελίδα μας
https://www.facebook.com/469755829857126/photos/a.469756723190370.1073741827.469755829857126/533187860180589/?type=3&theater
2)Share(δημόσια κοινοποίηση) το διαγωνισμό μας
3)Κάνετε Comment (σχόλιο) κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα μας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΔΙΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ!!!

Λήξη Διαγωνισμού 31 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 μμ.
Καλή Επιτυχία σε όλους!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Περίληψη βιβλίου

Ενώ μαίνεται η μάχη της Καλλίπολης στον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο, μια Αγγλίδα νοσοκόμα, η Κλερ Νάιτινγκεϊλ, γνωρίζει έναν Αυστραλό αξιωματικό του ιππικού, τον Τζέιμι Ρεν. Αν και το περιβάλλον είναι ζοφερό, εκείνοι ερωτεύονται τρελά ο ένας τον άλλο. Η φλόγα της αγάπης τους φωτίζει τις πιο σκοτεινές τους ώρες, ακόμα κι όταν τους χωρίζει ο πόλεμος.

Η τυχαία γνωριμία του Τζέιμι με τον Τούρκο στρατιώτη Ατζάρ Σαχίν στο αιματοβαμμένο πεδίο της μάχης δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους δύο άντρες, αλλά η σχέση αυτή θ’ αφήσει κι ένα πολύτιμο χνάρι που θ’ ακολουθήσει η Κλερ για να βρει τον αγαπημένο της.

Με τη λήξη του πολέμου, κατά την αναζήτησή της η Κλερ θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη και στον πατέρα του Ατζάρ, ένα χαρισματικό και βασανισμένο διανοούμενο, που γοητεύεται από την παρουσία της. Όπως όλοι οι άλλοι, έτσι κι εκείνος πιστεύει ότι ο Τζέιμι δεν υπάρχει πια. Όλοι, εκτός από την Κλερ.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Φιόνα Μάκιντος ζει στην Αυστραλία, αλλά πολύ συχνά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να συγκεντρώσει υλικό για τα ιστορικά της μυθιστορήματα, που έχουν διεθνή απήχηση κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.
Θεματοφύλακες Βιβλίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname