Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΓΚΡΕΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
Οι "Θεματοφύλακες βιβλίων" και οι Εκδόσεις "Πατάκη" χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίο "Γκρέυ, Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν " της συγγραφέα της E.L. James. σε ελληνική μετάφραση της Τιτίνας Σπερελάκη , η οποία σειρά έχει σπάσει ρεκόρ πωλήσεων ανά τον κόσμο.

Όροι συμμετοχής
1)Like στην σελίδα μας
2)Share(δημόσια κοινοποίηση) το διαγωνισμό μας
3)Κάνετε Comment (σχόλιο) κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα μας!!!
https://www.facebook.com/%CE%98%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%…/…/

Λήξη Διαγωνισμού 9 Οκτωβρίου, ώρα 20:30 μμ.
Καλή Επιτυχία σε όλους!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Περίληψη βιβλίου~
Με τα λόγια του ίδιου του Κρίστιαν και μέσα από τις σκέψεις, τους στοχασμούς και τα όνειρά του, η E L James προσφέρει μια νέα διάσταση της πιο δυνατής ερωτικής ιστορίας του 21ου αιώνα.
Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΡΕΫ θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε ό,τι τον αφορά: ο κόσμος του είναι τακτοποιημένος, πειθαρχημένος και απόλυτα κενός – μέχρι την ημέρα που η Αναστάζια Στιλ «προσγειώνεται» στο γραφείο του, μια μπερδεμένη μάζα από καλλίγραμμα μέλη και ανάκατα καστανά μαλλιά. Προσπαθεί να την ξεχάσει, αντί γι’ αυτό όμως παρασύρεται από μια καταιγίδα συναισθημάτων που δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε και να τους αντισταθεί. Σε αντίθεση με όλες τις γυναίκες που είχε μέχρι τότε ο Κρίστιαν, η ντροπαλή, ανεπιτήδευτη Άνα μοιάζει να βλέπει κατευθείαν μέσα του –πέρα από την επιχειρηματική μεγαλοφυΐα και τον ακριβό τρόπο ζωής–, την κρύα, πληγωμένη του καρδιά...
 
Θα εξαλείψει η παρουσία της Άνα τον τρόμο της παιδικής του ηλικίας που στοιχειώνει κάθε βράδυ τον Κρίστιαν; Ή μήπως οι σκοτεινές σεξουαλικές του ορέξεις, η καταπιεστική του παρόρμηση για έλεγχο και η αυτοπεριφρόνηση που γεμίζει την ψυχή του θα καταστρέψουν τελικά την εύθραυστη ελπίδα που αυτή του προσφέρει;

Η E L James έχει εργαστεί στον χώρο της τηλεόρασης. Από παιδί ονειρευόταν να γράφει ιστορίες που οι αναγνώστες θα ερωτεύονταν. Με τις Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας που έμελλε εν μιά νυκτί να γίνει παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, το όνειρό της πραγματοποιήθηκε.
Το δεύτερο και το τρίτο βιβλίο της τριλογίας κυκλοφόρησαν στα ελληνικά τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012 αντίστοιχα από τις Εκδόσεις Πατάκη. Η τριλογία των Πενήντα αποχρώσεων του γκρι έχει πουλήσει περισσότερα από 125 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως κι έχει μεταφραστεί σε 52 γλώσσες.

Το 2012 η E L James ήταν ανάμεσα στους «Δέκα Πιο Γοητευτικούς Ανθρώπους της Χρονιάς», κατά την Μπάρμπαρα Γουόλτερς, στους «Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον Κόσμο», σύμφωνα με το Time, και «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το Publishers Weekly. Η κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου βιβλίου, στην οποία η James συνεργάστηκε ως παραγωγός, έσπασε το box office σε όλο τον κόσμο για τη Universal Pictures.

Η E L James ζει στο δυτικό Λονδίνο με τον άντρα της, τον μυθιστοριογράφο και σεναριογράφο Niall Leonard, και τους δύο γιους τους. Συνεχίζει να γράφει μυθιστορήματα ενώ εργάζεται ως παραγωγός για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά των άλλων δύο βιβλίων. Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε στην Αγγλία το τέταρτο βιβλίο της, με τίτλο Γκρέυ, Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι μέσα από τα μάτια του Κρίστιαν, το οποίο κατέρριψε τα ρεκόρ πωλήσεων και των προηγούμενων βιβλίων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname