Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

«Ο Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν στην Λάρισα

Ακόμα μια παράσταση της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσαρτσαρής» έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Λαρισαϊκό κοινό.  Το έργο «Ο Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν , μια διαχρονική πικρή κωμωδία χαρίζει γέλιο στους θεατές, αλλά αφήνει και μια γλυκόπικρη γεύση μιας και το έργο είναι τρομαχτικά επίκαιρο. Με σκηνοθεσία του Άκη Μητσιούλη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη  η παράσταση έχει μεγάλη προσέλευση και  ηθοποιοί και συντελεστές αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και καταχειροκροτούνται.Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Σεμιόν, Σεμιόνοβιτς, Ποντσεκάλνικοφ, ο κεντρικός ήρωας του έργου, βρίσκεται σε απόγνωση λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας του, ενώ ο περίγυρος του, λόγω μιας παρεξήγησης, πιστεύει ότι ο Σεμιόν έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, από το σπίτι του Σεμιόν παρελαύνει ένα μπουλούκι ατόμων που εκπροσωπώντας τη διανόηση, την εκκλησία, το εμπόριο, την τέχνη, θα προσπαθήσουν ο καθένας με τη σειρά του να πείσουν τον Σεμιόν να αυτοκτονήσει για λογαριασμό τους με σκοπό να εκμεταλλευτούν το θάνατο του «αυτόχειρα».


Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα και μέχρι τις 27 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ. Οι άνεργοι και οι φοιτητές (με την επίδειξη της κάρτας και του πάσου αντίστοιχα) πληρώνουν στα 2 άτομα 1 εισιτήριο.
Παίζουν, με σειρά εμφάνισης: Γιάννης Χαρισμαΐδης, Ελένη Παντελιάδου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Κατερίνα Πουρουτίδου, Κωνσταντίνος Καζαμίας, Ελένη Φασούλα, Λίλια Στάθη, Κώστας Χατζηστεργίου, Νίκη Φασούλα, Μάγδα Καζαντζή, Κίμων Μπαχατήρογλου, Πάρις Μποντικούλης, Κωνσταντίνα Τζουβάρα και Ηλιάνα Μπόντε.

Αγγελική Δαφτσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname