Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ANDREAS PFLÜGER - Μια για πάντα.

Ο πιο πετυχημένος σεναριογράφος στη Γερμανία γράφει ένα συγκλονιστικό βιβλίο που κόβει την ανάσα και υπόσχεται να σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα αστυνομικά μια για πάντα!
Πριν από πέντε χρόνια έχασε την όρασή της.
Νόμιζε ότι ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής της.
Έκανε λάθος.
Η χειρότερη μέρα της ζωής της είναι σήμερα.
 Μια για πάντα
Μετάφραση: Βασίλης Τσαλής


Η Τζένι Άαρον ήταν ειδική επιθεωρήτρια της αστυνομίας που ανήκε σε μια μυστική επίλεκτη ομάδα διακεκριμένων αστυνομικών. Έπειτα, όμως, από μια αποστολή στη Βαρκελώνη που είχε καταστροφική εξέλιξη έχασε την όρασή της. Πέντε χρόνια αργότερα οι πρώην συνάδελφοί της στο Βερολίνο χρειάζονται τη βοήθειά της. Ο Ράινχολντ Μπένις, που εκτίει ισόβια κάθειρξη για μια σειρά από φόνους, στη φυλάκιση του οποίου είχε συμβάλει η Άαρον πολύ καιρό πριν, δολοφόνησε μια ψυχολόγο στη φυλακή. Η Άαρον αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση και να αντιμετωπίσει το παρελθόν της. Ο Μπένις όμως είναι μόνο η αρχή. Όταν, λίγο αργότερα, μια ολόκληρη τάξη μαθητών πέφτουν θύμα απαγωγής στο Βερολίνο, η Άαρον συνειδητοποιεί ότι η ζωή της ως τώρα δεν ήταν παρά προετοιμασία για τις επόμενες τριάντα έξι ώρες. Και πρέπει να δώσει μάχη γι’ αυτήν – όπως ποτέ πριν.

Με ιδιαίτερα πειστικούς διαλόγους, γρήγορο ρυθμό και κινηματογραφικές σκηνές ο Pflüger στήνει ένα έντονο θρίλερ που θα σας αφήσει ξάγρυπνους. Ένα συγκλονιστικό βιβλίο που κόβει την ανάσα, το οποίο υπόσχεται να σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα αστυνομικά… μια για πάντα

Andreas Pfluger 

Ο Andreas Pfluger (1957) είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους σεναριογράφους στη Γερμανία με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Μεταξύ άλλων έχει γράψει τα σενάρια των ταινιών The Ninth Day και Strike (σε σκηνοθεσία Volker Schlöndorff) και αμέτρητα επεισόδια της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς Tatort που προβάλλεται επί σειρά ετών στη γερμανική τηλεόραση. Το Μια για πάντα είναι το δεύτερό του μυθιστόρημα, το πρώτο με πρωταγωνίστρια την Τζένι Άαρον.
Για να διαβάσετε περισσότερα www.andreaspflueger.de

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname