Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Κοπή πίτας 2017

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 σε ένα ζεστό χώρο στο Μουσείο Τσαλαπάτα το Arte Libre Galeria στην πόλη του Βόλου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της διαδικτυακής λογοτεχνικής ομάδας βιβλίου “Θεματοφύλακες Βιβλίων.


Όσοι παραβρέθηκαν αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά πίνοντας καφέ και συζητώντας για την μεγάλη αγάπη τους που είναι τα βιβλία.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. και μας γέμισαν με χαμόγελο και την καλή τους διάθεση.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο Κλεινοβός για την φρεσκότατη πίτα,και τους χορηγούς μας για την προσφορά των βιβλίων που ενίσχυσαν την εκδήλωση μας. Εκδόσεις Διόπτρα, Ήρα Εκδοτική, Εκδόσεις Κέδρος, Εκδόσεις Α.Α Λιβάνη, Μεταίχμιο, Νίκη Εκδοτική, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, Εκδόσεις Susaeta, Εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος, Εκδόσεις Ψυχογιός, Εκδόσεις iwrite και τα καταστήματα Public.
Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία 
 Η Μαρία Γούσιου ήταν η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της πίτας. Το δώρο της ήταν τρία βιβλία.
Τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας Θεματοφύλακες Βιβλίων απολαμβάνουν τον καφέ τους. Υπήρχαν και μέλη που ήρθαν από άλλα μέρη για να παρευρεθούν στην εκδήλωση μας. Περάσαμε υπέροχα! Πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname