Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

“ ΣΕΡΙΝΘΙΑ: Το μονοπάτι της σωτηρίας”

Η Anima Εκδοτική σας προσκαλεί να γνωρίσετε το εφηβικό, νεανικό μυθιστόρημα της Κωνσταντίνας Καντζιού. Έτοιμο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν μαγικό κόσμο φαντασίας.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:

"Φύλαξε το μυστικό", της είπε η γιαγιά της πριν ξεψυχήσει στο ψυχρό κρεβάτι του νοσοκομείου. Η αγάπη της, οι αναμνήσεις, οι ιστορίες στερέωσαν την υπόσχεση μέσα της και την εξύψωσαν στο χρέος. Η Ειρήνη ζούσε μια φυσιολογική ζωή με την οικογένεια της μέχρι εκείνο το μουντό πρωινό του Δεκέμβρη που έχασε τον άνθρωπο εκείνο που γέμιζε τα όνειρα της χρώμα, την γιαγιά της. Τι και αν το παραμύθι είναι αξεδιάλυτα μπερδεμένο με την πραγματικότητα; Τι και αν κάθε άνθρωπος που μπαίνει στην ζωή της κρατά ένα ακόμα κομμάτι από το πάζλ; Είναι η οικογένεια της αυτό που πίστευε; Όλα αυτά θα τα ανακαλύψει, όταν ένας περίεργος κόσμος θα ανοιχτεί μπροστά στα μάτια της, όταν θα συνειδητοποιήσει την δύναμη που κρύβεται στα σωθικά της, όταν μαγικά πλάσματα, αιθέρια όντα, ορκισμένοι μαχητές και δαίμονες θα σταθούν δίπλα της αλλά και εναντίον της. "Γιατί η πανσέληνος είναι μητέρα σκότους και μεγαλείου."

Στοιχεία:

Τίτλος:ΣΕΡΙΝΘΙΑ: Το μονοπάτι της σωτηρίας
Συγγραφέας/εις: Καντζιού Κωνσταντίνα
ISBN: 9876185184018
Mail παραγγελιών: animaekdotiki.orders@gmail.com
Mail πληροφοριών: info@animapublications.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname