Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία "Μην με ξεχάσεις. Σ'αγαπώ"


Η ιστορία "Μην με ξεχάσεις, Σ'αγαπώ" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της Σόνιας Αλεξίου. Έχει πάνω από 16.000 views και 3.000 ψήφους, ενώ όλο και περισσότερος κόσμος την διαβάζει και την αγαπάει μέρα με την μέρα. Πάμε όμως να δούμε περισσότερα για την ιστορία.


Περίληψη
Η Τζες είναι νέα, όμορφη κι έχει την δουλειά που πάντα ονειρευόταν. Όλα δείχνουν ότι η ζωή, της χαμογελάει ξανά... Μέχρι που ένας γοητευτικός άγνωστος κάνει την εμφάνισή του στο σαλόνι της, στη μέση της νύχτας και η ζωή της όλη ανατρέπεται. Σκιές και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και η τακτοποιημένη της ζωή καταρρέει σαν ντόμινο, ενώ από τα ερείπια του αναδύεται μία καινούργια, η πραγματική. Τώρα πρέπει να πιάσει το νήμα από την αρχή και να προσπαθήσει να φτάσει στην αλήθεια μέσα από την... αγάπη.


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πρόσφατα αγόρασα ένα βιβλίο της UK Carina (Harlequin) που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία και την Αμερική. Περιττό να πω πως απογοητεύτηκα. Κι ακόμα περισσότερο απογοητεύτηκα όταν διαβάζοντας την ιστορία της Σόνιας Αλεξίου, συνειδητοποίησα πως κακές ιστορίες στο εξωτερικό γίνονται επιτυχίες εν μία νυκτί, ενώ καλύτερες ιστορίες εδώ στην Ελλάδα, δεν τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης. Γιατί το “Μη με ξεχάσεις, σ’ αγαπώ” δεν υστερεί σε τίποτα από εκείνες τις ιστορίες της Harlequin για τις οποίες λιποθυμά το γυναικείο κοινό.

Τα έχει όλα. 


Ξεκινά με μυστήριο, με έναν άγνωστο άντρα στο διαμέρισμα της Τζες. Δεν έχει ιδέα ποιος είναι αλλά κάτι μέσα της, της λέει να τον εμπιστευτεί... και το κάνει... Μέσα από αναδρομές στο παρελθόν, μαθαίνουμε ποια ήταν η σχέση τους, γιατί δεν τον θυμάται και φυσικά, το τι θαύματα μπορεί να κάνει η αληθινή και δυνατή αγάπη. Φυσικά τα απαραίτητα εμπόδια υπάρχουν, το ίδιο και οι ίντριγκες που εννοείται κρατάνε το ενδιαφέρον, και φυσικά ο απαραίτητος ερωτισμός που δεν γίνεται χυδαίος καθόλου, ενώ τα παιχνίδια και το φλερτ δίνει και παίρνει. Και μπόνους, η πρωταγωνίστρια είναι αεροσυνοδός ( ο πρωταγωνιστής πιλότος ) που σημαίνει πως η Σόνια μας ταξιδεύει και σε όμορφος προορισμούς τους οποίους περιγράφει με λεπτομέρεια που δεν κουράζει, και που θες δεν θες, σε ταξιδεύουν κι εσένα. 

Είναι ένα ανάλαφρο βιβλίο που όμως υπηρετεί τον σκοπό του χωρίς να προσβάλλει τον αναγνώστη αφού είναι καλογραμμένο, και προσωπικά με έκανε να αναρωτηθώ, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει μια αντίστοιχη Harlequin; 


Κριτική: Νεκταρία Μαρκάκη

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname