Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα Λέσχη Ανάγνωσης Bell !

Εδώ και δύο χρόνια έχει δημιουργηθεί μία ομάδα στο face book που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα αυτή είναι αφιερωμένη στα πολυαγαπημένα μας βιβλία των εκδόσεων Bell. Οι εκδόσεις Bell με τριακονταετή παρουσία στο χώρο των εκδόσεων φροντίζουν να κυκλοφορούν τα καλύτερα best-sellers διατηρώντας το κόστος χαμηλό. Θα βρούμε στην πλειονότητά τους τους μεγαλύτερους συγγραφείς, King, Smith, Connelly, Haris, Grisham, Kelerman κ.α., σε έκδοση τσέπης ώστε να μπορούμε να τα έχουμε οπουδήποτε. Όλοι εμείς οι μπελόφιλοι αγαπάμε τη λογοτεχνία κι εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον στις κριτικές μας. Είναι χαρακτηριστικό της ομάδας ο σεβασμός στην ανταλλαγή απόψεων.


Πρόσφατα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια μικρή λέσχη ανάγνωσης. Έτσι θα διαβάσουμε όλοι μαζί το επερχόμενο βιβλίο μυστηρίου της πρωτοεμφανιζόμενης B.A. Paris , Πίσω από κλειστές πόρτες, που κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν αίτημα στην ομάδα καθώς και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας ώστε να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην ομάδα μας!
Εκδόσεις Bell.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

Ο Τζακ: Γοητευτικός, πετυχημένος δικηγόρος, αφοσιωμένος σύζυγος και 
Η Γκρέις: Εκλεπτυσμένη, άριστη νοικοκυρά, φυλακισμένη

Όλοι γνωρίζουν ένα ζευγάρι σαν τον Τζακ και την Γκρέις. 
Αυτός είναι έξυπνος, εμφανίσιμος και πλούσιος. Εκείνη είναι γλυκιά, ευγενική και γοητευτική.
Μπορεί να μη θες να τους συμπαθήσεις, αλλά στο τέλος τους συμπαθείς.

Θα ήθελες να γνωρίσεις την Γκρέις λίγο καλύτερα. Όμως συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.
Γιατί ο Τζακ και η Γκρέις είναι πάντοτε μαζί.

Ορισμένοι μπορεί αυτό να το θεωρήσουν πραγματική αγάπη. 
Κάποιοι άλλοι, μπορεί να αναρωτηθούν γιατί η Γκρέις δεν απαντάει ποτέ στο τηλέφωνο. Ή για ποιο λόγο, ενώ δεν εργάζεται, δε βρίσκει ποτέ χρόνο να βγει για έναν καφέ. Πώς είναι δυνατόν να είναι εξαίσια μαγείρισσα, αλλά να παραμένει τόσο αδύνατη; Και στα παράθυρα του υπνοδωματίου; Γιατί υπάρχουν κάγκελα; Κάποιες φορές ο τέλειος γάμος είναι το τέλειο ψέμα. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname