Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Νο.9 του Γιώργου Μπιλικά.

Ελάτε να απολαύσετε ένα σύγχρονο μεταφυσικό νουάρ με ροκ διάθεση γραμμένο από την μοναδική πένα του Γιώργου Μπιλικά, που θα σας συναρπάσει για μια ακόμα φορά με την φρεσκάδα της!
ΞΑΠλΩΣΕ, ΑλλΑ ΣΤΑ μάτια του δεν κόλλαγε ύπνος. Εντελώς ξαφνικά ένοιωσε κάτι παράξενο και σαν υπνωτισμένος σηκώθηκε και πήγε προς την κρεβατοκάμαρα. Η φωνή της Αστάρτης ακούστηκε γλυκιά σαν μέλι. «Σε… περίμενα!»
Άγγιξε τα χείλη της και ένοιωσε να πετάει. Σηκώθηκε και ζυγίζοντας το κορμί του στον αέρα, βυθίστηκε μέσα στο στόμα της και εξαϋλώθηκε. Τα χείλη της Αστάρτης ήταν ολόγλυκα. Το φιλί τον ανέβασε ψηλότερα και βγήκε έξω από το σπίτι. Αγκάλιασε με μια ματιά ολόκληρη την πόλη και κάθισε σε ένα σύννεφο. Εκεί ήρθε το άρωμά της Αστάρτης και τον έλουσε. Πέταγε βυθισμένος μέσα σ’ αυτό το άρωμα, χώθηκε μέσα στα σύννεφα που τον τριγύριζαν, σχηματίζοντας ένα τούνελ και οδηγήθηκε σε ένα δάσος από τριαντάφυλλα. Το άρωμα της Αστάρτης και το άρωμα από τα τριαντάφυλλα τον μέθυσαν. Ζαλισμένος, έφτασε ξανά στο δωμάτιο, άρχισε να πετάει χαμηλά και κυκλικά από πάνω του και πάνω στο κρεβάτι είδε δύο τριαντάφυλλα. Το ένα τριαντάφυλλο πήρε τη μορφή της Αστάρτης και το άλλο τη δική του. Το Τριαντάφυλλο-Αστάρτη ανέδυε ένα άρωμα που τον μέθυσε στην κυριολεξία. Κατέβηκε και δάγκωσε τρυφερά τα χείλη του
Τριαντάφυλλου-Αστάρτη...«Με πονάς...»...άγγιξε ένα-ένα τα πέταλα και έφερε μερικές βόλτες ύρω από τους στήμονες. Κατέβηκε προς τα κάτω και άγγιξε τα τοιχώματα των πετάλων που ενώνονταν, σχηματίζοντας έναν στενό διάδρομο. Κατέβαινε και άγγιζε τα τοιχώματα που ήταν απαλά και βελούδινα. Κόλλαγε στα τοιχώματα παίρνοντας επάνω στο σώμα του τους χυμούς που τον έραιναν και τον αρωμάτιζαν με το άρωμα του κορμιού της. Όταν έφτασε στο βάθος του διαδρόμου, είδε ένα μεγάλο άνοιγμα γεμάτο ροδοπέταλα που πλημμύριζαν τα πάντα. Τα άγγιζε και τα ροδοπέταλα τον περιτριγύρισαν και γίνανε το δέρμα του, τα μάτια του και το κορμί του. Ανέβηκαν στα σύννεφα μαζί και προσγειώθηκαν με απέραντη τρυφερότητα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Έμειναν σιωπηλοί για λίγο.

«Αστάρτη…»
«Μείνε επάνω μου. Μείνε μέσα μου…»
«Θέλω τσιγάρο…»
«Δεν σ’ αφήνω να φύγεις…»

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

  •  «Νο.9» του Γιώργου Μπιλικά
  • Σελίδες: 128
  • Διαστάσεις: 21 x 14
  • Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
  • Λιανική Τιμή: 11,5 Ευρώ Aγορά
  • Κατηγορία: φαντασία, μεταφυσική
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
  • universe-pathways.blogspot.com
  • universe-pathways.gr
  • universepaths@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname