Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΑΝΑΡΑ - TERRY BROOKS

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟMTV. 

Μετά το GAME OF THRONES, οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν μία ακόμα μοναδική σειρά φαντασίας που έχει ήδη κατακτήσει την τηλεόραση. 

Χιλιάδες χρόνια μετά την παρακμή του ανθρώπινου πολιτισμού, νέες φυλές κυριαρχούν σε έναν κόσμο μαγείας. Όμως το τείχος της Απαγόρευσης, που κρατά τις ορδές των δαιμόνων μακριά από τη γη, καταρρέει και το αρχέγονο κακό απειλεί  τα ξωτικά και τις φυλές των ανθρώπων.

Μόνο ο Γουίλ Όμσφορντ, απόγονος της θρυλικής γενιάς των Σανάρα, μπορεί να προστατέψει την ξωτική πριγκίπισσα Άμπερλι σε μία επικίνδυνη αποστολή για τη σωτηρία του κόσμου. Μια αποστολή που μοιάζει καταδικασμένη σε αποτυχία, καθώς οι μαγικές πέτρες των Σανάρα, που περικλείουν την πανάρχαια μαγεία των ξωτικών, δεν υπακούν στη θέλησή του... 

Μαγευτικές περιγραφές, ολοζώντανοι ήρωες, δράση που συναρπάζει. 

Μία αυτοτελής ιστορία που εντάσσεται στο Χρονικό των Σανάρα, τη λογοτεχνική σειρά που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων έργων φαντασίας όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname