Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία The Miracle

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ήμουν ένα απλό κορίτσι.. ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Με την κλασική ζωή.. Και τότε ήρθε αυτός.. Αυτός με την τόσο διαφορετική ζωή.. Αυτός που τον ήθελαν τόσες αλλά δεν έδινε σε καμία σημασία. Αυτός που φοβόταν για το κάθε βήμα που θα έκανε παρακάτω. Που δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον έρωτα σε κανένα πρόσωπο. Που ήξερε πάντα να κρύβει όσα αισθανόταν. 

Αυτός που ήταν ο άνθρωπος που περίμενα όλη μου την ζωή..

Αλλά η αλήθεια είναι πως η ζωή δεν είναι βιβλίο και την αγάπη δεν την κερδίζουμε τόσο εύκολα..

Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία μου..


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

Όταν η Κρυσταλία πέφτει τυχαία πάνω στο όμορφο αγόρι με το ποδήλατο- ή μήπως το όμορφο αγόρι, ο Μύρωνας, με το ποδήλατο έπεσε πάνω της;- δεν φανταζόταν πως αυτή η τυχαία γνωριμία θα καθόριζε τη ζωή της. 

Εκείνη, φοιτήτρια με μια ζωή σας όλων των άλλων κοριτσιών. 

Εκείνος, όμορφος και διάσημος, όνειρο κάθε νεαρού κοριτσιού, ένας άντρας που τον θέλουν όλες, όμως εκείνος, θέλει μόνο την Κρυσταλία. 


Ο Μύρωνας, ένας νεαρός άντρας που κουβαλάει τους εφιάλτες του στις πλάτες του, δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, κι όμως, από την πρώτη στιγμή αφήνει την καρδιά του στα χέρια της Κρυσταλίας. Ο έρωτας τους, απόλυτος, περνάει δυσκολίες και βγαίνει νικητής πάντα. 

Η επιμονή της Κρυσταλίας δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Μύρωνα να κλειστεί κι άλλο στο σκοτάδι του. Η αλήθεια του Μύρωνα, έρχεται σαν λύτρωση στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα, για να ολοκληρώσει την ευτυχία που πάλεψαν με νύχια και με δόντια να χτίσουν. 

Μια ιστορία αγάπης που θα αγαπήσετε, από μία νέα συγγραφέα που καταφέρνει να δημιουργήσει ενδιαφέροντες χαρακτήρες οι οποίοι μένουν μαζί σου από την αρχή ως το τέλος της ιστορίας. 

Αναμένουμε δύο ακόμα συνέχειες!

Καλή επιτυχία, Μαρία. 


Κριτική: Νεκταρία Μαρκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname