Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία "Οι Αποχρώσεις των Σκιών" από την IamCDark

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Κριστίν Γουντς μετά τον χαμό των γονιών της σε δυστύχημα, μένει μαζί με τον υιοθετημένο αδερφό της Τάιλερ στο Φροστ Βάλλευ, πιστεύοντας ότι το χειρότερο πράγμα στη ζωή της ήταν εκείνο που έχασε τους γονείς της. 

Όταν όμως ο καιρός περνάει, η συμπεριφορά του Τάιλερ αρχίζει να αλλάζει επικίνδυνα. 

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς εμφανίζεται ο αινιγματικός Στέφαν και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της θα πάρει μία συναρπαστική και τρομαχτική στροφή. 

Θα μάθει ποιος πραγματικά είναι ο Στέφαν, ο οποίος θα της αποκαλύψει ότι ο κόσμος που ζει δεν είναι αυτός που νομίζει. 

Όμως τώρα πια κανείς δεν είναι ασφαλής, και περισσότερο απ' όλους η Κριστίν. Εκείνη και ο Στέφαν θα βρεθούν να ισορροπούν επικίνδυνα στην κόψη του ξυραφιού ανάμεσα στην επιθυμία και τον κίνδυνο.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς "Οι Αποχρώσεις των Σκιών".


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τέσσερα έτοιμα βιβλία, κι ένα πέμπτο που σύντομα έρχεται, αποτελούν τη σειρά ιστοριών Βαμπίρ της συγγραφέως IamCDark. Με έντονες επιρροές από αγαπημένα βιβλία του είδους, η σειρά αυτή έρχεται για να προσφέρει στους λάτρεις τους είδους μία νέα περιπέτεια που σίγουρα θα εκτιμήσουν. 
Η Κριστίν, άνθρωπος που δεν έχει ιδέα πως ο κόσμος των Βαμπίρ και των άλλων παραφυσικών πλασμάτων υφίστανται, μπλέκεται άθελα της σ’ έναν κόσμο που δεν κατανοεί πλήρως αλλά πρέπει να μάθει ν’ αντιμετωπίζει αν θέλει να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπάει, αλλά και να σώσει την ίδια της τη ζωή. 

Διχασμένη ανάμεσα στα αδέρφια Στέφαν και Τάιλερ, βρίσκεται αντιμέτωπη με κινδύνους, πάθη, μίση που κρατάνε αιώνες και αιμοδιψή πλάσματα που την κυνηγάνε γιατί είναι πολύ πιο πολύτιμη απ’ ότι η ίδια πιστεύει.

Η συγγραφέας έχει δημιουργήσει ένα νέο, ενδιαφέροντα κόσμο που πίσω από τις σκιές κρύβει πρόσωπα και καταστάσεις που σε κάνουν να κρατάς την ανάσα σου. 

Αν σας αρέσουν σειρές βιβλίων όπως το The vampire diaries τότε σίγουρα θα αγαπήσετε κι αυτήν εδώ τη σειρά. 

Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία της IamCDark εδώ.


Κριτική: Νεκταρία Μαρκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname