Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

«Η Μοχθηρία της Μοίρας»

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Michael Ennis, όπου ένα φοβερό ντόμινο δολοφονιών θα βγει στο προσκήνιο και ένα τρομερό μυστικό της Ιταλικής Αναγέννησης θα πάψει πια να είναι κρυφό...

«Η Μοχθηρία της Μοίρας» έρχεται για να καθηλώσει το κοινό, υποσχόμενη ότι αναγνώστης δε θα το αφήσει από τα χέρια του πριν την τελευταία σελίδα. 

Ο Νικολό Μακιαβέλι καιο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν αινιγματικό δολοφόνο...

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μετά το φόνο του Ιωάννη Βοργία, γιου του διαβόητου πάπα Αλέξανδρου Στ’, η πρώην ερωμένη του Νταμιάτα ζει υπό το καθεστώς του φόβου. Όταν ο ίδιος ο πάπας τη διατάζει να μεταβεί στην Ίμολα και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το θάνατο του αγαπημένου του γιου, η Νταμιάτα ξέρει ότι δεν έχει περιθώρια αποτυχίας: η ζωή του ίδιου του παιδιού της εξαρτάται από την έκβαση της αποστολής.

Όμως μία σειρά απεχθών φόνων έχουν συγκλονίσει την πόλη της Ίμολα, φόνοι που μοιάζουν να συνδέονται με το θάνατο του Ιωάννη. 

Με τη βοήθεια ενός Φλωρεντίνου διπλωμάτη και ενός εκκεντρικού μηχανικού, η Νταμιάτα προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τους γρίφους που αφήνει πίσω του ο δολοφόνος. Με τη ριζοσπαστική «επιστήμη της παρατήρησης» του Λεονάρντο ντα Βίντσι και τη νέα «επιστήμη των ανθρώπων» του Νικολό Μακιαβέλι, οι τρεις τους θα αποκαλύψουν ένα τρομερό μυστικό στην καρδιά της Ιταλικής Αναγέννησης...

Για τον συγγραφέα:

Ο Michael Ennis, σπούδασε ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Μπέρκλεϋ, δίδαξε ιστορία της τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Τέξας Ώστεν, ανέπτυξε προγράμματα για μουσεία ως υπότροφος του ιδρύματος Ροκφέλερ και δούλεψε ως ανεξάρτητος έφορος και σύμβουλος. 

Είναι συγγραφέας δύο ιστορικών μυθιστορημάτων: Η δούκισσα του Μιλάνουκαι Βυζάντιο. Επιπλέον, έχει γράψει για το Esquire και το Architectural Digest και είναι τακτικός συνεργάτης του Texas Monthly. Τα τελευταία δέκα χρόνια ερευνούσε και έγραφε το μυθιστόρημα που κρατάτε στα χέρια σας. Ζει στο Ντάλας με τη σύζυγό του Ellen, που είναι τηλεοπτική παραγωγός, την κόρη τους Arielle, και τον αυστραλέζικο ποιμενικό τους, τη Zoë.


Δελτίο Τύπου: Εκδόσεις Αnubis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname