Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία "Τα βέλη του έρωτα"

 ΥΠΟΘΕΣΗ

"Γιατί τσακωνόμαστε όλη την ώρα?" φώναξε εκείνη αγανακτισμένη κοιτάζοντας τον έτοιμη να δακρύσει.

"Γιατί είσαι τρελή! Κι εγώ τρελός για σένα!" της φώναξε εκείνος με τη σειρά του και όρμισε στα χείλη της.
***
Θυμάστε όλοι το τρελό ζευγάρι από το "Έρωτας σαν φθινοπωρινή καταιγίδα" έτσι? αν όχι καιρός να τους γνωρίσετε!

Νανσυ και Ανδρέας, δυο άνθρωποι πολύ διαφορετικοί, χωρίς κανένα σημείο συμφωνίας που καλούνται να πολεμήσουν τα βέλη του φτερωτού θεού Έρωτα που τόσο απεγνωσμένα τους θέλει μαζί... 

Θα καταφέρουν να αποδείξουν άραγε πως ΔΕΝ είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο ή τελικά θα πέσουν στην παγίδα;


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Αγάπησα πολύ τον τρόπο γραφής της Φωτεινής, από το πρώτο βιβλίο της κιόλας, το Έρωτας σαν Φθινοπωρινή καταιγίδα, αλλά αυτό που με κέρδισε ολοκληρωτικά ήταν η δεύτερη δουλειά της με τίτλο «Τα βέλη του έρωτα».

Πρόκειται για μία δουλειά από εκείνες που ρουφάς από την πρώτη κιόλας λέξη. Γραμμένη με χιούμορ, κι αυτή την γλυκιά πονηράδα που δεν γίνεται ποτέ χυδαία, η ιστορία αυτή του φαινομενικά σκληρού κι αδιάφορου για τα πάντα Αντρέα, και της γλυκιάς και πολύ φοβισμένης Νάνσυ, τα έχει όλα. Έρωτα, παιχνίδια, πάθος, αγάπη, δάκρυα- όσα ακριβώς χρειάζονται για να μην γίνεται γλυκανάλατη και φορτική η ιστορία- αλλά και πολλές δόσεις χιούμορ. 

Η Νάνσυ, ερωτευμένη όσο δεν πάει, αντιστέκεται στη γοητεία του Αντρέα γιατί είναι πεπεισμένη πως είναι κι αυτός σαν όλους τους άλλους, πως θα τη πληγώσει στο τέλος, ειδικά τώρα που μαζεύει τα κομμάτια της. 


Ο Αντρέας, ερωτευμένος για πρώτη φορά ίσως, έχει βαλθεί να της αποδείξει πως κάνει λάθος, και πως δεν έχει σχέση με τον άνθρωπο που προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι είναι. 

Το αποτέλεσμα, προκλητικά γοητευτικό, με συνεχές κόντρες που προσωπικά με έκαναν να γελάσω αλλά και να αναστενάξω από έρωτα, αλλά και τελικά μια σχέση που περνάει από σαράντα κύματα ιδίως εξαιτίας του πείσματος και των δύο πρωταγωνιστών. 

Προσωπικά, η ιστορία αυτή, αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μου στο wattpad. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά είμαι σίγουρη πως η Φωτεινή θα μας χαρίσει ένα αξέχαστο τέλος. Την προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι προσεγμένη, καλογραμμένη και αξίζει τον χρόνο σας. 

Σίγουρα θα αγαπήσετε τη Νάνσυ και τον Αντρέα τόσο όσο τους αγάπησα κι εγώ. 


Κριτική: Νεκταρία Μαρκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname