Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Εκδηλώσεις από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η συγγραφέας Σοφία Δημοπούλου σας περιμένουν την Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016, από τις 6 έως τις 8 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ (Δημ. Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό).

Η συγγραφέας μιλά με τους αναγνώστες και υπογράφει το νέο μυθιστόρημά της με τίτλο Η ζωή απέναντι, ένα κοινωνικό μυθιστόρημα με αγωνιώδη πλοκή για το πόσο καχύποπτοι γινόμαστε, πότε δίκαια και πότε άδικα.

 


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Το βιβλιοπωλείο Book and Art και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση  με αφορμή το βιβλίο της Μαίρης Τσόγκα ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ! την Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016, στις 7:30 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Κομνηνάκη 5, Μυτιλήνη).

Η συγγραφέας Μαίρη Τσόγκα  θα αφηγηθεί την ιστορία του γάτου Κροίσου,  ο οποίος ζει ξέγνοιαστα σε ένα πλουσιόσπιτο,  ώσπου η κρίση φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του. 

Πώς θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του ο καλοθρεμμένος και καλοζωισμένος γάτος, όταν θα βρεθεί ταλαιπωρημένος και τραυματισμένος σε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα; Και γιατί ο δεκάχρονος Μάνος, ένα αγόρι με δυσκολίες στην ανάγνωση, τον επισκέπτεται στο καταφύγιο και του διαβάζει ιστορίες με γάτες; Θα μπορέσει άραγε ο Κροίσος να ξανανιώσει βασιλιάς;

Για παιδιά από 8 ετών
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση βασισμένη στα βιβλία της Ελένης Ανδρεάδη ΓΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΦ την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016, στις 6:30 το απόγευμα, στο hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στην Καλλιθέα  (Ευριπίδου 69, Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού).

Τολμάς να γίνεις πράκτορας του πλανήτη και να αναλάβεις μια άκρως απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο; Αν όχι, ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, απομακρύνσου σιγά σιγά και άρχισε να σφυρίζεις αδιάφορα. Αν είσαι τολμηρός, έλα να εξιχνιάσουμε μαζί μυστηριώδεις υποθέσεις σε μια μυστική συνάντηση εκπαιδευόμενων πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
Για παιδιά από 7 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname