Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος

Ο κόσμος της φανταστικής λογοτεχνίας δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτές τις διακοπές. Για αυτό οι εκδόσεις Φανταστικός κόσμος μας προτείνουν μυθιστορήματα, με δράση μυστήριο αλλά και πολύ, πολύ φαντασία.

Η σειρά που μας σύστησε την Κραματομαντεία, τη Φερειχημεία, την Αιμαλουργία και μας δίδαξε εκ νέου τι σημαίνει θάρρος, πίστη και αποφασιστικότητα ολοκληρώνεται με τον 6ο τόμο. Τα ρινίσματα της δράσης συγκεντρώνονται στον μαγνήτη της αφήγησης, σε ένα καθηλωτικό αποτέλεσμα. Ομιχλογέννητοι: Ο ήρωας των αιώνων, από τον συγγραφέα Brandon Sanderson.

Το μυστηριώδες κορίτσι επιστρέφει, αυτή την φορά για να μας διηγηθεί ιστορίες της θάλασσας. Ναϊάδες, κυνοκέφαλοι μοναχοί, Νεκρομάντες, μυθικές πολιτείες, όντα με άλλη όψη και άλλο είδωλο στον καθρέφτη, πλάσματα που αλλάζουν σάρκα, αλλά και άλλα πολλά ακόμα πλάσματα, γίνονται οι ήρωες στις ιστορίες της. Στον κήπο του Μεσονυχτίου: Βιβλίο 2, Ιστορίες της θάλασσας, από την Catherynnne M. Valente.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname