Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία "I'm beautiful"

YΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ I'M BEAUTIFUL

Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν είσαι αρκετά καλή; Ότι κάποιος παρακολουθεί κάθε σου κίνηση, περιμένοντας ένα λάθος... έτοιμος  να σε κρίνει... Έχεις ευχηθεί ποτέ  να ήσουν συνηθισμένη;

Ποτέ δεν ήμουν δημοφιλής, ήμουν ένα υπερβολικά αδύνατο όχι και τόσο όμορφο κορίτσι. Αν και είχα μερικούς φίλους που με υποστήριζαν όταν όλο το σχολείο με βασάνιζε.

Αυτό μέχρι να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη. Τώρα είμαι μόνη μου, χωρίς φίλους, χωρίς αγόρι (φυσικά), χωρίς ζωή. Μόνο ανθρώπους να με κρίνουν για το βάρος μου, για τα μαλλιά μου, τον τρόπο που μιλάω.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή...


H ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ

Μια ασυνήθιστη ιστορία που διαπραγματεύεται ένα δυνατό θέμα, τον σχολικό εκφοβισμό. Μέσα σε αυτή την ιστορία βλέπουμε την σχέση μεταξύ θύματος και θύτη αλλά και τις ανασφάλειες που έχουν οι έφηβοι σε αυτές τις ηλικίες. Η αλήθεια είναι πως αυτή η ιστορία αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα με έβαλε σε ένα εκατομμύριο σκέψεις. Μια ιστορία που πρέπει να διαβάσετε.


Διαβάστε την ιστορία "I'm beautiful" αλλά και την συνέντευξη που παραχώρησε η συγγραφέας στο blog μας.

Κριτική: Αγγελική Δρακάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname