Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Γνωρίστε την συγγραφέα Έλενα Αντωνίου

Τα Δάκρυα Του Πάθους είναι μια ρομαντική ιστορία από την συγγραφέα Έλενα Αντωνίου. Έχει ξεπεράσει τα 26.000 views ενώ οι ψήφοι έχουν φτάσει τους 430 και όλο ανεβαίνουν. Η ιστορία της Έλενας έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του wattpad, κάνοντας τους να ανυπομονούν όλο και πιο πολύ για την συνέχεια. Σήμερα το blog μας φιλοξενεί Τα Δάκρυα Του Πάθους μέσα από το αφιέρωμα της Νεκταρίας Μαρκάκη. Πάμε να την απολαύσουμε.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου μία βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα και της Λυδίας ενώνονται αμέσως... Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη κι επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού... ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος κι εκείνη πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα της και να αντιμετωπίσει όλες τις οικογενειακές της υποχρεώσεις... Έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Στην προσπάθειά της να βρει μία λύση, στον δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος... Ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά. Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Έναν γάμο που θα της λύσει όλα της τα προβλήματα... Και πλέον η σχέση τους δεν θυμίζει σε τίποτα τον απόλυτο έρωτα που είχαν ζήσει. Η Λυδία έχει να διαλέξει, ανάμεσα στη λογική και το πάθος, ένα πάθος που το πλήρωσε με δάκρυα... Πώς μπορούσε να ξεχάσει το παρελθόν όταν αυτό ήταν τόσο ζωντανό; 

Εφιάλτες, μυστικά, ψέματα και λάθη στοιχειώνουν έναν έρωτα που δείχνει καταδικασμένος...


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

Έχοντας διαβάσει την πρώτη έκδοση του βιβλίου της Έλενας Αντωνίου, είχα μείνει με αρκετές απορίες και την αίσθηση πως, ενώ ήταν μια όμορφη ιστορία αγάπης γεμάτη ένταση και πάθος, κάτι του έλειπε. Αισθανόμουν πως η ιστορία δεν ήταν ολοκληρωμένη, πως δεν είχε ειπωθεί σωστά, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Με άφησε, τελικά, με ένα αίσθημα κενού κι αυτό το κατάλαβα μόνο όταν ξεκίνησα να διαβάζω τη νέα και σαφώς πιο βελτιωμένη έκδοση του βιβλίο της. 

Από την πρώτη κιόλας σελίδα, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα έντονο συναισθηματικό δράμα. Ο Πρόλογος σε τραβάει, σε καθηλώνει, και σε κάνει να θες να γυρίζεις τις σελίδες τη μία μετά την άλλη και να ρουφάς τις λέξεις. Και μετά, ξεκινά μία ιστορία που θυμίζει λίγο Σκωτσέζικο ντους αφού η απαγορευμένη αρχικά έλξη της Λυδίας και του Αντρέα, περνάει από τη ζέστη στο κρύο σε γρήγορους ρυθμούς. Αλλά σίγουρα, η ζέστη κερδίζει και η έκρηξη έρχεται και σε καθηλώνει για άλλη μία φορά. 

Η αγάπη, ο παθιασμένος έρωτας και η έντονη ανάγκη ανάμεσα στους πρωταγωνιστές κυριαρχούν όμως τελικά, δεν είναι αρκετή για να τους κρατήσει μαζί. Μηχανουργίες, κινήσεις και μαχαιρώματα πισώπλατα τους χωρίζουν και φυσικά, η έντονη ανάγκη για εκδίκηση κυριαρχεί, κυρίως από την πλευρά του πληγωμένου Αντρέα που πιστεύει πως ο τρόπος για να συνεχίσει τη ζωή του, είναι να καταστρέψει εκείνη της Λυδίας. Αλλά φυσικά, η αγάπη έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ και τα μυστικά που τους κατέστρεψαν τη ζωή, βγαίνουν ένα προς ένα στην επιφάνεια. 

Πρόκειται για μία έντονη αισθηματική (και με τις σωστές δόσεις ερωτική) ιστορία που επικεντρώνεται στα συναισθήματα και τα θέλω των πρωταγωνιστών, με τις απαραίτητες δόσεις χιούμορ για να σπάει η ένταση, και φυσικά με την αγάπη να κάνει το θαύμα της! Είναι ένα βιβλίο που οι λάτρεις του είδους θα αγαπήσουν ολόψυχα. 


Αφιέρωμα/Κριτική: Νεκταρία Μαρκάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname