Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Αφιέρωμα στην ιστορία "A Teenage Block of Flats"

Σήμερα το blog μας φιλοξενεί την πρωτότυπη, χιουμοριστική ιστορία "A Teenage Block of Flats". Δημιουργός της ιστορίας είναι η Ευαγγελία, ένα φρέσκο κορίτσι στον κόσμο της συγγραφείς που έχει τρελάνει τον κόσμο του Wattpad με την διαφορετική ιστορία της. Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε αυτή την ξεχωριστή πολυκατοικία!


ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν η Bella μετακομίζει σε μια άγνωστη πόλη για της σπουδές της, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει σπίτι. Τα λιγοστά χρήματα που κρατάει μαζί της δεν της επιτρέπουν κάποιο όμορφο διαμέρισμα, αλλά κάτι μικρο και φτηνό. Όταν βρίσκει αυτό που ψάχνει σε μια πολυκατοικία κοντά στην σχολή της, ανακαλύπτει κάτι πολύ περίεργο. Η πολυκατοικία αυτή, κατοικείται ΜΟΝΟ από εφήβους.

Ο ''ιδιοκτήτης'' το έχει θέσει σαν όρο. Για να μπορέσεις να μείνεις σε αυτή την πολυκατοικία πρέπει να είσαι από 16 μέχρι 26 χρονών. Ναι, καλά διαβάσατε. Κανένας σε αυτή την περίεργη πολυκατοικία δεν είναι πάνω από 26...περίεργο,έτσι; 

Από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι της εκεί μέσα, η Bella ξέρει ότι η ζωή της θα μετατραπεί σε μαρτύριο. 

Δυο τρέλες κολλητές, ένας γκέι, μια λεσβία, μια υπερβολικά ντροπαλή, μια ντίβα, ένα φυτό, ένα καθημερινό ζευγάρι, δυο καυτά αδέρφια και ένας ακόμα πιο καυτός παίχτης του rugby,  θα συγκρουστούν με την Bella. 

Τι θα γίνει στο τέλος; Θα καταφέρει να αγαπήσει τους τρελούς, καινούριους γείτονες της ή θα τους μισήσει για πάντα; Σε μια πολυκατοικία που κατοικείται μόνο από εφήβους, τι μπορεί να πάει στραβά;


Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μια χιουμοριστική αλλά και πρωτότυπη ιστορία η οποία θα σε κάνει να πεθάνεις στα γέλια. Αλήθεια έχετε φανταστεί πως θα ήταν μια πολυκατοικία η οποία θα κατοικούταν μόνο από έφηβους; Εγώ όχι αλλά μέσα από αυτή την ιστορία μπόρεσα να το φανταστώ. Κάθε χαρακτήρας σε αυτή την πολυκατοικία έχει αρκετή δόση τρέλας και μπόλικη ατυχία. Η Bella που είναι το ποιο φυσιολογικό άτομο μέσα σε αυτή, προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται από αυτούς τους ασυνήθιστους γείτονες.

Το μόνο αρνητικό που μπορούσα να βρω σε αυτή την ιστορία είναι ότι χρειάζονται μερικές διορθώσεις ως προς την δομή και κάποια λαθάκια που υπάρχουν. Ας μην ξεχνάμε ότι στο wattpad είναι ερασιτέχνες συγγραφείς που μοιράζονται την αγάπη τους για την συγγραφή με άλλα άτομα και κάθε κριτική τους βοηθάει ώστε να γίνονται καλύτεροι.


Διαβάστε την ιστορία A Teenage Block of Flats και την συνέντευξη που μας έδωσε η Ευαγγελία.

Κριτική/Σύνταξη Άρθρου: Αγγελική Δρακάκη
Επιμέλεια: Χριστίνα Μιχελάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname