Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

«Άχραντος»,Κρητικος Σαράντης.


Επόμενος σταθμός απο τις Εκδόσεις "Συμπαντικές Διαδρομές " η συγγραφική δουλειά του κυρίου Κρητικού Σαράντη με τίτλο "Άχραντος". Μια περιπέτεια βασισμένη σε θρύλους και παραδόσεις της Σύμης .

Και φυσικά θα σας περιμένουμε όλους στις "Όψεις του Φανταστικού"στην Αθήνα θα διοργανωθούν το Σάββατο 14 Μαΐου από τις 13.00 το μεσημέρι στην Αθηναίων Πολιτεία Ακάμαντος 1 και Απ. Παύλου 33, Θησείο (5’ λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του ηλεκτρικού επάνω στον κεντρικό πεζόδρομο του Θησείου)

    Eκδήλωση στο facebook 

Χαρακτηριστικά:

   • « Άχραντος » 
   • Κρητικος Σαράντης 
   • Σελίδες: 186 
   • Διαστάσεις: 21x14 
   • Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο 
   • Κατηγορία: Φαντασία, μύθοι και παραδόσεις της Σύμης 
   • ISBN-13: 978-618-5002-82-4 

Λίγα Λόγια για την Πλοκή:

Σαν την παλίρροια που φουσκώνει και πλημμυρίζει την ακτή, έτσι θα βγουν τα λόγια από την καρδιά μου για την αγάπη. Αυτή μου αφαίρεσε τη δυνατότητα να αποφασίζω με τη λογική, και ακολουθώ τις προσταγές της καρδιάς. Θάλασσες της μελαγχολίας τρικυμισμένες, αφήστε την αμόλυντη αγάπη να ταξιδέψει σε πιο ήρεμα νερά, και μην ξεσκίζετε το πανί του έρωτα που σηκώθηκε να ανακαλύψει πρωτόγνωρα λιμάνια. Γιατί η αθανασία να φαίνεται μικρή απέναντι στην αγάπη; Γιατί το φθαρτό, το πεπερασμένο, να έχει περισσότερη ομορφιά από το αιώνιο;

Η ζωή είναι ενδιαφέρουσα όταν είναι μικρή, και χάνει την αξία της όταν ο χρόνος γίνεται τυραννικός πάνω της. Μου διηγήθηκαν την αρχή ενός παραμυθιού, αλλά δε μου είπαν το τέλος. Εγώ δεν επιθύμησα να είμαι όλο το παραμύθι, αλλά μια λέξη του μόνο. Αν η φωτιά της αγάπης στην καρδιά μου σβήσει, να ξέρεις πως δεν είναι γιατί δε σ’ αγαπώ, αλλά γιατί δε θα χτυπά πια. Ξέρω πως δε θα αλλάξω τη μοίρα μου κλαίγοντας, αλλά δεν έχω άλλον τρόπο να αντιδράσω, ούτε περιμένω δικαιοσύνη παρακαλώντας τη να με λυπηθεί. Πάντα το χώμα θα κοιτάζει τον ουρανό παρακλητικά και με δέος, γιατί η ύλη δεν μπορεί να κατανοήσει το άπιαστο, το άυλο, το απέραντο, το ατέρμονο, το άπειρο.
Να είστε όλοι εκει ..

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για την λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα!
100 συγγραφείς–150 βιβλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname