Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Όταν εκείνη ζωγράφιζε το φως - Λιλή Χελιώτη .

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη υπέροχο βιβλίου που μπορείτε να βρείτε στις “ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ” από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές .

Πρόκειται για την δεύτερη συγγραφική δουλειά της κύριας Λιλή Χελιώτη ύστερα από το "Κι όμως Κι όμως επέζησα το 2013 . Μια επιλογή που σίγουρα θα συναρπάσει τους αναγνώστες μονό και μόνο απο τα υπέροχα συναισθήματα που εκπέμπει η περίληψη του οπισθόφυλλου .

"Όταν εκείνη ζωγράφιζε το φως " , της Λιλή Χελιώτη .

Πληροφορίες :


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές 
Σελίδες: 256
Διαστάσεις: 21x14
Κατηγορία: Νεοελληνική λογοτεχνία, κοινωνικό

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:

Την πρώτη φορά που αυτός ακούμπησε το χέρι του πάνω στο δικό της -ίσως τυχαία ίσως όχι, ποτέ της δεν έμαθε- ένιωσε τον κόσμο γύρω της ν’ αλλάζει. Το σαλόνι του σπιτιού της μεταβλήθηκε σε παραδεισένιο κήπο. Η οροφή του σε έναστρο αυγουστιάτικο ουρανό, με φώτα σαν άστρα που κατέβηκαν χαμηλά να στολίσουν τα εβένινα μαλλιά της. Το φως μεταμοφώθηκε σε χιλιάδες χρώματα. Πρώτη φορά παρατήρησε πως στον κόσμο υπάρχουν άπειρα χρώματα. Ρίγησε καθώς το βλέμμα του απλωνόταν κι αγκάλιαζε την ύπαρξή της. Ένιωσε την ανάσα του κοντά της και μύρισε σε αυτήν την ίδια τη ζωή. Ναι, η ζωή της άρχισε εκείνη την στιγμή. Κάτι μέσα της ψιθύριζε πως από δω και πέρα, μόνο όταν θα την κοιτούσαν τα δικά του μάτια, μόνο τότε θ’ ανέπνεε. Μόνο τότε θα αισθανόταν δυνατή ν’ αντιμετωπίσει τη ζωή και το αύριο. Αυτό το αύριο που πραγματικά ήταν σκληρό και πολλές φορές άδικο μαζί της. Πόσο χρειαζόταν αυτήν τη δύναμη και αυτό το κουράγιο.
Αλήθεια, το αύριο...
Τι να της επιφύλασσε άραγε το αύριο;

Και μην ξεχνάτε :
Σας περιμένουμε όλους στις "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ" , το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Ελλάδα για τους λάτρεις της φανταστικής λογοτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12- 13 Δεκέμβρη και περιοχή Αθήνα (Βullet 'Cafe Club' Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11) με Είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ !

Συντονισμός άρθρου :Βασιλική  Μπούζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname