Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-16 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 12-13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Έρχονται οι Όψεις του Φανταστικού 2015-2016 στην Αθήνα!
Το ένα και μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα για την λογοτεχνία του φανταστικού, η εκδήλωση που έγινε θεσμός από την αγάπη του κόσμου, έρχεται με δεκάδες συγγραφείς και βιβλία, για ακόμα μια φορά, για να σας ταξιδέψει στα σαγηνευτικά μονοπάτια της λογοτεχνίας!
Οι Εκδηλώσεις Όψεις του Φανταστικού στην Αθήνα θα γίνουν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Bullet Café Club (πρώην Bat City - Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11)! 

Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη γιορτή του βιβλίου και της φαντασίας στην Αθήνα! Ελάτε να γνωρίσετε τα βιβλία μας και τους συγγραφείς μας! Θα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει στην Ελλάδα με συμμετοχή δεκάδων συγγραφέων που θα σας περιμένουν με τα βιβλία τους! Σας περιμένουμε όλους!

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, βοηθάνε τους συγγραφείς με έργα και πράξεις! Ελάτε και εσείς στην μεγάλη παρέα μας!

Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για την λογοτεχνία του φανταστικού. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για την Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους των εκδόσεων και της λογοτεχνίας του φανταστικού που έδωσαν και φέτος βροντερό και ενθουσιώδη παρόν, για ακόμα μια φορά, στις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. 

Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν σε όλες τις πόλεις για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. Και φέτος οι εκδηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και ήταν επικεντρωμένες σε διαφορετικά κεντρικά θέματα και θα τις συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά αμέσως μετά την εκδήλωση στην Αθήνα με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που θα έρθουν τους επόμενους μήνες! 

Πρόσκληση Εκδήλωσης

Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 
στην Αθήνα  θα διοργανωθούν
το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί και τις δύο ημέρες,
στo Bullet Cafe Club (πρώην Bat City), 
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία που θα παρουσιαστούν καθώς επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας. 


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
universepaths@yahoo.com
Καραγάτση 27, 41221,
Λάρισα,

Τηλ:2410-236110


Οι Θεματοφύλακες Βιβλίων  εύχονται να διεκπεραιωθεί με επιτυχία  το φεστιβάλ "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ" , "Ύμνος" για τους λάτρεις της φανταστικής λογοτεχνίας  που θα πραγματοποιηθεί  στις 12- 13  Δεκέμβρη  και περιοχή  Αθήνα (Βullet 'Cafe Club Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11)  με Είσοδο Ελεύθερη !
Σας ενημερώνουμε πως συνεργαζόμαστε με τις Συμπαντικές  Διαδρομές ώς χορηγοί επικοινωνίας  και από εδώ κι μπρός έως τις παραπάνω ημερομηνίες  θα  αναρτούμε υλικό  , άρθρα , παρουσιάσεις  βιβλίων , συνεντεύξεις  συγγραφέων  κλπ ,με σκοπό την ενημέρωσή σας .. Διαλέξεις , Παρουσιάσεις , Κληρώσεις , Μοντελισμός , Παιχνίδια Υπόδησης Ρόλων , Επιστημονική Φαντασία .Κινηματογραφικά αφιερώματα , Μεταφυσική ποίηση κι Ανθολογίες ..!Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωση !  Κάτι που δεν πρέπει να χάσετε ! 

(Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα καθώς και τους χορηγούς  της εκδήλωσης . Μπαίνει σύνδεση  σε επόμενο άρθρο)

Πηγή πληροφοριών :
Από  το δελτίο τύπου .
"ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ  
2015-2016 AΘΗΝΑ"

Επιμέλεια Άρθρου:Βασιλική Μπούζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname