Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !

ΜΕΓΑΛΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ !

ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !
εκδόσεις Ωκεανίδα
 Μην χάσετε αυτή την επική ιστορία αγάπης!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 


Οι "Θεματοφύλακες βιβλίων" και οι Εκδόσεις "Ωκεανίδα" χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίο "Της αγάπης και του πολέμου" του συγγραφέα Λι Τσανγκ-Ράε. (Chang rae Lee) σε ελληνική μετάφραση της Μαρίας Αγγελίδου, το οποίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία αγγλόφωνης λογοτεχνίας στα βραβεία λογοτεχνικής μετάφρασης 2015.

Όροι συμμετοχής 

1)Like στην σελίδα μας
2)Share(δημόσια κοινοποίηση) το διαγωνισμό μας
3)Comment (σχόλιο) κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα μας!!!
https://www.facebook.com/Θεματοφύλακες-Βιβλίων-469755829857126/timeline/
Λήξη Διαγωνισμού 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 23:30 μμ.
 
Καλή Επιτυχία σε όλους!! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Περίληψη βιβλίου~ 

Η Τζουν Χαν ήταν μικρό κορίτσι όταν ορφάνεψε στον πόλεμο της Κορέας. Ο Χέκτορ Μπρέναν ένας νεαρός Αμερικανός στρατιώτης που επέλεξε να υπηρετήσει στην Κορέα για να γλιτώσει από το μίζερο μικροαστισμό της μικρής πόλης του. Γνωρίζονται σε μια τραγική στιγμή στη ζωή της Τζουν.
Στο κορεατικό ιεραποστολικό ορφανοτροφείο, όπου συναντιούνται όταν τελειώνει ο πόλεμος, ζουν εμπειρίες που σημαδεύουν το μέλλον τους, και ανταγωνίζονται για την αγάπη της όμορφης γυναίκας του ιεραπόστολου, της Σιλβί. Τριάντα χρόνια αργότερα, στην άλλη άκρη του κόσμου, η Τζουν, επιτυχημένη επιχειρηματίας τώρα, κι ο Χέκτορ ξαναβρίσκονται σε συνθήκες που τους υποχρεώνουν να βρουν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα το παρελθόν τους. 

Η τραγική ιστορία της Τζουν, του Χέκτορ και της Σιλβί μας κάνει να αναρωτηθούμε τι σημαίνει απόλυτη υποταγή σε κάποιον άλλο, ηρωισμός και θυσία να μετρήσουμε πόση αγάπη μπορεί να χωρέσει στον πόλεμο. 

*Ακολουθήστε τα βήματα σωστά για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname