Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Greek Wattys !

Χτες σας μιλήσαμε για το τι εστί wattpad!

Σήμερα θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για ένα διαγωνισμό εντός του Wattpad!
Κάθε χρόνο από την ίδρυση της, η ψηφιακή πλατφόρμα διοργανώνει ένα διαγωνισμό για να ξεχωρίσει και να τιμήσει τις καλύτερες και τις πιο δημοφιλής ιστορίες.

 Αυτός ο διαγωνισμός ονομάζεται Wattys και μέχρι πέρυσι μπορούσαν να πάρουν μέρος μόνο ιστορίες γραμμένες στα Αγγλικά.

Από αυτό τον διαγωνισμό οι νικητήριες ιστορίες κερδίζουν ένα αυτοκόλλητο στο εξώφυλλο της ιστορίας τους και προώθηση στις σελίδες του wattpad και σε facebook, twitter και άλλα.

Φέτος οι διοργανωτές αποφάσισαν να εντάξουν κι άλλες χώρες – γλώσσες σε αυτό το διαγωνισμό. Οι χώρες που επιλέχθηκαν είναι Φιλιππίνες, Τουρκία, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία και Ρωσία. 

Όπως βλέπετε η Ελλάδα δεν είναι μία από τις χώρες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, παρόλο που έχουμε πάρα πολλούς χρήστες και ιστορίες. Για αυτό ακριβώς τον λόγο μία κοπέλα είχε την ιδέα! Γιατί να μην δημιουργήσουμε μόνοι μας ένα άτυπο διαγωνισμό όμοιο με αυτό των Wattys??

Πολλοί συμφώνησαν και έτσι γεννήθηκαν τα Greek Wattys ή GWattys για συντομία.

Δημιουργήθηκε μία πολυμελή ομάδα ατόμων με σκοπό να συγκεντρώσουν όλες τις ελληνικές ιστορίες σε μία σελίδα. Έπειτα από διαχωρισμό των ιστοριών σε κατηγορίες, η κριτική επιτροπή στην οποία υπάρχουν απλοί αναγνώστες όλων των ηλικιών αλλά και επαγγελματίες επιμελητές βιβλίων θα κρίνει τις καλύτερες ιστορίες οι οποίες θα τεθούν στην ψήφο του κοινού!

Τα βραβεία αλλά και η διαδικασία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κανονικά επίσημα Wattys αφού έχει δημιουργηθεί ακόμη και σχετικό αυτοκόλλητο για τους νικητές!

Εσείς πήρατε μέρος;;;

Η τελευταία ημερομηνία συμμετοχής είναι η 10η Αυγούστου 2015, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε τους κανόνες και να αφήσετε σχόλιο με την συμμετοχή σας στο προφίλ.

Η κοπέλα στην οποία ανήκει η ιδέα, είναι χρήστης της πλατφόρμας  μόνο 4 μήνες με το όνομα MaryLouSoyer.  


Aμαρυλλίς Σκουρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας :

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

Προσωπική άποψη/επιμέλεια: Δελλή Χαρά Υποκινούμενη από ένστικτο και μόνο, υπέκυψα πάλι στην “πρωτοδοκιμαζόμενη” πένα ενός νεαρο...

Disqus Shortname